26 / 04 / 2024

avrasya tüneli güzergahı

avrasya tüneli güzergahı

İstanbul’un iki yakası arasındaki mesafeyi 15 dakikaya indirerek metropole bambaşka bir boyut kazandıran Avrasya Tüneli emlak hareketlerine de yön veriyor.

Avrasya Tüneli'nin özellikleri!

Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan ‘Avrasya Tüneli’ açıldı.Tünel, İstanbul’da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe arasını 15 dakikaya indirecek.

Avrasya Tüneli'nde sona gelindi!

Başbakan Davutoğlu, Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayacak Avrasya Tüneli Projesi'nde, deniz altındaki tünelde kazı işlemenin bitmesine tanıklık etti.

Avrasya Tüneli'nin ilk bin metresi kazıldı!

Lastik tekerlekli araçların İstanbul Boğazı' nın altından geçişini sağlayarak Kazlıçeşme - Göztepe arasındaki seyahat süresini 15 dakikaya indirecek Avrasya Tüneli kazısının 1 kilometrelik bölümü tamamlandı...

Avrasya Tüneli gayrimenkul fiyatlarını ikiye katladı!

Avrupa ve Anadolu yakalarını karayolu ile birbirine bağlayacak olan Avrasya Tüneli, ilk etapta Anadolu yakasındaki bölgelere yarayacak. Özellikle Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa ve Göztepe etkilenecek. Yatırımcı ise bölgede arayış içinde...

Avrasya Tüp Geçişi'nin tünel açma işlemi başladı!

Haydarpaşa Limanında gerçekleştirilen törende konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, bugünün kendileri için çok çok anlamlı, heyecan dolu, coşku dolu bir gün olduğunu söyledi...

Avrasya Tüp Tünel geçişi ücreti ne kadar olacak?

Avrasya Tüp Tünel projesi için Almanya'dan gelen Köstebek, yakında kazı çalışmalarına başlayacak. 14.6 kilometre uzunluğunda olacak Avrasya Tüp Tünel projesinde geçiş ücretleri 4 Dolar + KDV karşılığı TL olacak

Başbakan Erdoğan: 3. Köprü ve Avrasya Tüneli'ni 2015'te açacağız!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli ve Edirne'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı'nın 2015'te hizmete alınacağının müjdesini verdi...

Avrasya Tüneli bitiş tarihi!

Avrasya Tüneli bitiş tarihi 2015 yılı ortası olarak açıklandı. 1,3 milyar dolarlık yatırım bedeliyle inşa edilen tünelin, açıldığında İstanbul'un trafik yoğunluğunu hatırı sayılır ölçüde hafifletmesi bekleniyor...

Avrasya Tüneli güzergah!

Tünel, boğaz geçişinde her iki ucunda havalandırma bacaları ve geçiş gişeleri, her katta çift şerit olmak üzere, iki katlı inşa ediliyor. Üç bölüm halinde yapılan Avrasya Tüneli güzergahı haberimizde yer alıyor...

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Avrasya Tüneli Projesi meclis gündemine taşındı!

Avrasya Tüneli Projesi ile ilgili 2019 yılı Sayıştay Raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Avrasya Tüneli'ne Kore'den Yılın Yapısı Ödülü!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli uluslararası bir ödüle daha layık görüldü. Kore İnşaat Mühendisleri Derneği “Altın Kategori”de 2017 “Yılın Yapı Ödülü”nü Avrasya Tüneli’ne verdi.

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne ilişkin 9 soru mecliste!

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin maliyetine ve şirketlere verilen geçiş güvencesi mecliste konu oldu. CHP'li Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avrasya Tüneli'nin anlaşması hakkında soru önergesi hazırlandı!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Avrasya Tüneli'nin yapım anlaşmasına ve günlük araç geçiş sayısına ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayarak sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Avrasya Tüneli'ne ilişkin 5 sorun mecliste konu oldu!

Avrasya Tüneli'ne ilişkin 5 sorun meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avrasya Tüneli yarından itibaren 24 saat hizmet verecek!

Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanı altından geçen iki katlı karayolu tüneliyle birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, 31 Ocak 2017 günü 07.00 saatinden itibaren 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Avrasya Tüneli 24 saat hizmet vermeye başlıyor!

İstanbul’da araç trafiğinin çok yoğun olduğu Kumkapı ve Koşuyolu güzergahında kıtalararası yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, 31 Ocak 2017 günü 07.00 itibarıyla 24 saat hizmet vermeye başlıyor.

Avrasya Tüneli’nin emlak fiyatlarına etkisi 3 yılda yüzde 90’ı buldu!

sahibindex Emlak Endeksi, Avrasya Tüneli’nin İstanbul’da emlak piyasasını hareketlendirdiği bölgelerde bulunan satılık ve kiralık emlaklardaki 3 yıllık fiyat değişimini gözler önüne seriyor.

Avrasya Tüneli'den günlük 30 bin araç geçmeli!

Yapı Merkezi'nin Kurucusu ve Avrasya Tüneli projesinin müteahhidi Ersin Arıoğlu, tünelden bir ayda günlük geçişin 25 bin araca ulaştığını söyledi. Arıoğlu, “Günlük 30 bin kemik müşterimiz olması ilk hedefimiz'' dedi.

Avrasya Tüneli anketi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Avrasya Tüneli'nin geçiş ücretine ve isminin belirlenmesine yönelik ankete ilişkin soru önergesi hazırladı.

Avrasya Tüneli’nden günde 260 bin TL bekleniyor!

Açıklanan rakamlara göre devlet Avrasya Tüneli'nden günde yaklaşık 260 bin TL kazanacak. Hazine garantisi fazlasının yüzde 30'u kamunun olacak.

avrasya tüneli güzergahı Haberi

avrasya tüneli güzergahı

ALTIN EMLAK Genel Müdürü Hakan ERİLKUN Avrasya Tüneli’nin Avrupa Yakası’nda kentsel dönüşümün zayıf olduğu noktalarda ikinci el gayrimenkullere çok büyük bir değer kattığını, Anadolu Yakası’nda ise şehir merkezindeki ana güzergahlarda büyük bir değer artışını beraberinde getirdiğini ifade ederek şunları söyledi: İstanbul Avrupa Yakası’nda Çatladıkapı’dan başlayan tünel girişi bu güne kadar kentsel dönüşümün çok zayıf kaldığı Çatladıkapı, Kocamustafapaşa ve Aksaray’daki ikinci el binalara adeta yeniden hayat veriyor. Kocamustafapaşa’da 1 (bir) yıl önce 3.250 TL olan metrekare fiyatları tünelin devreye girmesi ile 4000 TL’ye çıktı. Aynı hattın devamı olan ve kentsel dönüşümle öne çıkan Zeytinburnu’nda metrekare fiyatları 4.400 TL’ye, Bakırköy’de metrekare fiyatları ise %30’luk bir artışla 10.000 TL seviyelerine geldi. 


Avrasya Tüneli’nin Anadolu Yakası’ndaki çıkış noktası olan Göztepe ile bu lokasyonun paralelinde...