19 / 04 / 2024

Avrasya Tüneli iş kazası

Avrasya Tüneli iş kazası

Avrasya Tüneli projesinde çalışanlara 72 bin saatin üzerinde İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Eğitimi verildiği belirtilirken, iş güvenliği kurallarının eksiksiz olarak uygulandığı Proje'de can kaybı yaşanan kazalar meydana gelmedi.

Avrasya Tüneli inşaatında akıma kapılan işçi öldü!

Avrasya Tüneli olarak da adlandırılan projenin Üsküdar'daki şantiyesinde çalışan 27 yaşındaki Fatih Uysal, elindeki makineyle su sızıntısını durdurmak isterken elektrik akımına kapıldı.Fatih Uysal, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Lamprecht: Avrasya Tüneli harika bir iş!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, ''Avrasya Tüneli harika bir iş. Orada arkeolojik kalıntı bulunduğunda onları araştırdığınızı gazetelerden takip ediyordum, bence harika bir iş'' dedi. 

Avrasya Tüneli için Tünel Hikayeleri yarışması!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından yapılan Avrasya Tüneli için “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor.

Avrasya Tüneli’nin binası LEED Altın Sertifikası'nı aldı!

Avrasya Tüneli’nin İşletme ve Bakım Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin (USGBC) verdiği LEED Altın Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Avrasya Tüneli'ne Kore'den Yılın Yapısı Ödülü!

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli uluslararası bir ödüle daha layık görüldü. Kore İnşaat Mühendisleri Derneği “Altın Kategori”de 2017 “Yılın Yapı Ödülü”nü Avrasya Tüneli’ne verdi.

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne ilişkin 9 soru mecliste!

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin maliyetine ve şirketlere verilen geçiş güvencesi mecliste konu oldu. CHP'li Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avrasya Tüneli'nin anlaşması hakkında soru önergesi hazırlandı!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Avrasya Tüneli'nin yapım anlaşmasına ve günlük araç geçiş sayısına ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayarak sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Avrasya Tüneli'nin tüm kısımları trafiğe açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Avrasya Tüneli'nin tüm kısımlarının trafiğe açıldığını duyurdu.

Avrasya Tüneli iş kazası Haberi

Avrasya Tüneli iş kazası


Mega yapılar ile çehresi değişen İstanbul, Marmaray ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ardından üçüncü büyük projeye de kavuştu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün açılışı gerçekleştirilen Avrasya Tüneli, bugün hizmete girdi. İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi olarak da adlandırılan eser sayesinde, yılda toplam 160 milyon TL, yani 38 milyon litre yakıt tasarrufu sağlanacak.

EMİSYONU AZALTACAK

5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan dev proje sayesinde, egzos emisyon değerleri azalarak çevre kirliliği de önlenmiş olacak. Araçların yaydığı karbon monoksit, karbon dioksit, azot oksitler ve partiküller gibi zararlı maddeler yılda 82 bin ton azaltılarak çevresel katkı sağlanacak.

İNŞASINDA CAN KAYBI YOK

Günde bin 800 işçinin çalıştığı mega yapıda, tüm proje boyunca 12 binden fazla işçi görev aldı. Günde 195 iş makinesinin kullanıldığı projede, iş...