20 / 04 / 2024

Avrasya Tüneline en yakın proje

Avrasya Tüneline en yakın proje

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Avrasya Tüneli’nden 6 yılda kaç araç geçti? Herkesin merak ettiği o rakam açıklandı!

İstanbul’un Avrupa ve Asya yakalarını denizin altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli’nden 6 yılda geçen toplam araç sayısı açıklandı.

Avrasya Tüneli yarından itibaren 24 saat hizmet verecek!

Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanı altından geçen iki katlı karayolu tüneliyle birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, 31 Ocak 2017 günü 07.00 saatinden itibaren 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Anadolu yakasındaki otellere Avrasya Tüneli piyangosu!

Avrasya Tüneli belki de en çok Anadolu yakasındaki otelleri memnun etti. Genelde iş amaçlı seyahat edenleri ağırlayan Anadolu yakası otelleri, ‘tünel’ ile turizmin kalbi tarihi yarımada ve Taksim’e daha da yakınlaştı

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Avrasya Tüneli'nin özellikleri!

Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan ‘Avrasya Tüneli’ açıldı.Tünel, İstanbul’da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe arasını 15 dakikaya indirecek.

Avrasya Tüneli konut fiyatlarını yüzde 20 artıracak!

20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli'nin geçtiği Kazlıçeşme, Yenikapı, Cankurtaran, Harem, Acıbadem ve Fikirtepe'de konut fıyatlarının yüzde 20 arttığını da belirten Aşa "İstanbul'daki yükselişten ayrı olarak bölgede konut fıyatları arttı." dedi

Avrasya Tüneli'nin adı belli oluyor!

İstanbul Boğazı'nın altına inşa edilen, hem tekerlekli araçların hem de metronun geçişine olanak sağlayan ‘Tüp Geçiş Projesi' 20 Aralık'ta açılacak. Avrasya Tüneli projesinin ismi için başlatılan anket sona erdi.

Avrasya Tüneli'nde tarihi gün yaklaşıyor!

Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanı altından geçen bir karayolu tüneliyle bağlayan Avrasya Tüneli, 20 Aralık Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı bir törenle hizmete açılacak.

Avrasya Tüp Tüneli'nin anketi amacının dışına çıktı!

Bakan Arslan, Avrasya Tüp Tüneli'nin ismi ile ilgili açılan anketin amacının dışına çıktığını söyledi. Arslan, "Değerlerimizin yarıştırılmasını doğru bulmuyoruz" dedi.

Avrasya Tüneli projesinde son 10 gün!

İstanbul’da Asya ile Avrupa kıtalarını tüp geçitle birbirine bağlayacak olan Avrasya Tüneli 20 Aralık’ta açılacak. Dünyanın en iyi mühendislik eserleri arasında gösterilen projenin adı ise bugün sona erecek halk anketiyle belirlenecek.

Avrasya Tüneli'nin ismi Sultan 2. Abdülhamid olmalı!

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Uslu, İstanbul Boğazı altında inşa edilen ve kamuoyunda "Avrasya Tüneli" olarak bilinen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesine, Sultan 2. Abdülhamid'in adının verilmesinin milli vefanın bir simgesi olacağını ifade etti.

Avrasya Tüneli'nin ismi için açılan anket büyük ilgi görüyor!

20 Aralık'ta açılışı yapılacak ve kamuoyunda Avrasya Tüneli olarak bilinen projenin ismi için Uluştarmı Bakanlığı'nın açtığı anket büyük ilgi görüyor.

Avrasya Tüneli'ni sürücüler nasıl kullanacak?

Avrupa ile Asya’yı Marmaray’dan sonra Boğaz’ın altından 2. kez birleştiren Avrasya Tüneli, 20 Aralık’ta açılacak. Günde 130 bin araç Kazlıçeşme-Göztepe arasındaki 100 dakikalık yolu 15 dakikada alacak.

Avrasya Tüneline en yakın proje Haberi

Avrasya Tüneline en yakın proje

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. Tünele sadece 3 km uzaklıkta bulunan Büyükyalı, denizyolu, karayolu ve raylı sistemin tüm alternatiflerini sunan merkezi konumuyla, trafiği sorun olmaktan çıkarıyor.

Büyükyalı’nın Avrasya Tüneli’ne yakınlığı ve sunduğu ulaşım alternatifleriyle ilgili bilgi veren Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “İki kıta arasında hızlı ve konforlu yolculuk için modern bir çözüm sunan Avrasya Tüneli’nin açılış heyacanını yaşıyoruz. Büyükyalı’nın, Kazlıçeşme sahil yolunda Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olması, heyecanımızı daha da artırıyor. Halen devam eden altyapı ve ulaşım yatırımları tamamlandığında değeri büyük oranda artacak bir bölgede yer alan Büyükyalı, bugünden geleceği gören yatırımcılara benzersiz...