24 / 04 / 2024

Avrasya Tünelinin açılışı ne zaman

Avrasya Tünelinin açılışı ne zaman

Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan 'Avrasya Tüneli Projesi', açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Projede yolların büyük bir kısmının kaba inşaatı biterken, bir kısmında da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Karaismailoğlu Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı! Tarihe geçecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tarihe geçecek projeler arasında olan Zigana Tüneli'nin 3 Mayıs'ta açılacağını açıkladı.

Açlık sınırı Ekim'de 8 bin lirayı aştı! En çok zam sebzeye ve süte geldi!

Açlık sınırı Ekim'de 8 bin lirayı aştı. İşte açlık ve yoksulluk sınırı ile ilgili o son dakika verileri...

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Norveç'te tünel açılışı çevrimiçi törenle yapıldı!

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle karantina ve sosyal mesafe kuralları uygulanan Norveç'te tünel açılışı çevrimiçi törenle gerçekleştirildi...

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi perşembe günü açılıyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği kütüphanenin inşa çalışmaları 2016 yılında başladı. 4 milyon basılı, 120 milyonun üzerinde elektronik yayın ile 550 bin e-kitap ve nadir eserin bulunduğu kütüphanenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirecek...

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 219 lira!

Türk-İş Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın ocak ayı sonuçları açıklandı.Ocak ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 219, yoksulluk sınırı 7 bin 229 lira oldu. Evli olmayan, çocuksuz bir çalışanın yaşama maliyeti aylık 2 bin 698 lira olarak hesaplandı.

Beton yol tasarrufuyla her 4 yılda bir Avrasya Tüneli yapılır!

Beton yolların, petrolde yaşanan dışa bağımlılığı azaltıcı etki yaratacağı dile getiren TCMB CEO'su Ismail Bulut, asfalt yolların yıllık bakım masrafı yerine her 4 senede bir Avrasya Tüneli yatırım maliyeti kadar tasarruf yapmanın mümkün olduğunu belirtti.

Elon Musk'ın dev yeraltı tüneli bugün açılıyor!

Çılgın iş adamı Elon Musk'ın 'çılgın' projesi dev yeraltı tünelinin açılışı bugün gerçekleşecek. Peki dev projenin ülkeye katkısı ne olacak?

Manavgat Türkbeleni açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılışa hazır hale gelen Türkbeleni Projesi’ni denetledi.

Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda dün yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2017 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya Tünelinin açılışı ne zaman Haberi

Avrasya Tünelinin açılışı ne zaman

Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan 'Avrasya Tüneli Projesi', açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Projede yolların büyük bir kısmının kaba inşaatı biterken, bir kısmında da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.


Denizin altından iki yakayı birbirine ikinci kez bağlayacak olan 'Avrasya Tüneli Projesi' tamamlanmasına sayılı günler kala drone ile havadan görüntülendi. Açılışına 50 gün kalan projenin denizin altında bulunan tünelin asfalt çalışmaları bitti. Tünelden araç ile ilk geçişi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Ekim günü kendi kullandığı makam arabası ile gerçekleştirmişti. Erdoğan'a Başbakan Binali Yıldırım ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da eşlik etmişti.