20 / 04 / 2024

avrupa alışveriş merkezi ödülleri samsun bulvar avm

avrupa alışveriş merkezi ödülleri samsun bulvar avm

Stockholm'de Uluslararası Alışveriş Konseyi'nce düzenlenen etkinlikte Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi'ne, medium kategorisinde Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi ödülü verildi...

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da açılacak!

AVRUPA'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da kapılarını açacak.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi açılışa gün sayıyor!

Avrupa’nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015’de kapılarını açacak..

Avia Park AVM Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip!

Avia Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile Rusları yeni bir yaşam merkezi anlayışıyla tanıştırdı. Moskova'da 24 ayda tamamlanan Avia Park AVM, kapsadığı alan bazında Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olma unvanına sahip.

Maltepe Park Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi!

EuropaProperty Dergisi tarafından düzenlenen CEE Perakende Gayrimenkul Ödülleri, Orta ve Doğu Avrupa'daki en seçkin ve başarılı projelere, firmalara, perakendecilere ve şahıslara veriliyor. Maltepe Park Yılın Türk Alışveriş Merkezi seçildi...

Aqua Florya AVM Bölgesel Alışveriş Merkezi kategorisinde finale kaldı!

Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin ( ICSC ) düzenlediği " Avrupa Alışveriş Merkezleri ' ödüllerinde, " Bölgesel Alışveriş Merkezi " kategorisinde finale kaldı...

Bingazi Tatweer Afrika’nın En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi ödülü kazandı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde dört farklı projesiyle altı ödül alan iki design group, bu kez Libya’da projelendirilen Bingazi Tatweer AVM ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Afrika’nın En İyi Alışveriş Merkezi Mimarisi” ödülü kazandı...

Adese Alışveriş Merkezi Afyonkarahisar'da şube açtı!

Adese Alışveriş Merkezi KAp'a yaptığı açıklamada Afyonkarahisar 'da şube açılmasına karar verdiklerini duyurdu...

Brandium Alışveriş Merkezi bugün açıldı!

Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ile toplamda 500 milyon USD yatırım ile hayata geçirilen Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi kapılarını 29 Mart’ta açtı

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, yarın kapılarını açıyor!

Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yer alan Brandium Alışveriş Merkezi, 29 Mart 2013 Cuma günü açılıyor

Trump Alışveriş Merkezi, otomobil hediyelerini teslim etti!

Trump Alışveriş Merkezi’nin 10 Aralık 2012 – 17 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlediği Mercedes-Benz kampanyasının noter huzurunda belirlenen şanslı talihlilerine hediyeleri teslim edildi

Bu yıl içerisinde Türkiye'de 25 yeni alışveriş merkezi açılacak!

Türkiye'de kiralanabilir alışveriş merkezinin sayısı 299'a, kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ise 8.3 milyon metrekareye ulaşmış durumda.

avrupa alışveriş merkezi ödülleri samsun bulvar avm Haberi

avrupa alışveriş merkezi ödülleri samsun bulvar avm

     İsveç'in başkenti Stockholm'de, "alışveriş merkezlerinin oscarı" olarak kabul edilen "2013 ICSC Avrupa Alışveriş Merkezi Ödülleri" sahiplerini buldu. Samsun'da bulunan Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi'ne, medium kategorisinde Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi ödülü verildi. 

     Stockholm'de Uluslararası Alışveriş Konseyi tarafından düzenlenen ödül törenine, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile alışveriş merkezinin ortakları katıldı. Çeşitli kategori ve büyüklüklüklerde Avrupa'nın değişik ülkelerindeki alışveriş merkezlerinin ödüllendirildiği törende, Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi medium kategorisinde yer aldı. 

     Bu kategoride Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilen Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi'nin ödülü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz aldı. 

     Törenin ardından açıklama yapan Yılmaz, söz konusu alışveriş merkezinin, Torunlar GYO ve Turkmall ortaklığıyla geliştirilen bir projeyle kente kazandırıldığını söyledi. 

     Toplam...