18 / 04 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül aldı!

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Sancaktepe Belediyesi European Property Awards'ta iki ödül birden aldı!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Avrupa'nın en iyi AVM ve ofis projesi Vadistanbul Bulvar seçildi!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde Ödüller aldı. Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Sancaktepe Belediyesi'ne Avrupa'dan ödül!

İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Sancaktepe Belediyesi,Gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

İstmarina projesi dünya finalinde birinci oldu!

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden de birincilikle döndü. DAPYapı, gayrimenkulün dünya kupasını kaldırmış oldu.

Timsah Arena en heyecan verici statlar arasına girdi!

İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetesi The Telegraph’ın editörü Adam Hurrey, dünyadaki dev stat projelerini araştırdı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumu dünyanın en heyecan verici 10 stat projesi arasında gösterdi.

Forum Kayseri En İyi Perakende Geliştirme ödülü aldı!

Forum Kayseri alışveriş merkezi ve Forum Kapadokya alışveriş merkezi, Avrupa genelinde en dikkati çeken projelerin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2014 organizasyonunda ödüle layık görüldü...

Quasar İstanbul "Dünyanın En İyi Rezidansı" seçildi!

QUASAR İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde "Dünyanın En İyi Rezidansı" dalında dünya birincisi oldu. Haydar Özkan; "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı'nda ise büyük ödüle değer görüldük...

Vadistanbul Yaşam Yerleşkesi Gelişim ödülü aldı!

Hürriyet Gazetesi Emlak ekinde yer alan habere göre; Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Yaşam Yerleşkesi Gelişim" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörü Avrupa'nın en büyüklerinden biri olacak!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün önümüzdeki dönemlerde yalnızca Avrupa'nın değil dünyanın da en büyüklerinden biri olacağını söyledi. Tellioğlu, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin ülkemiz açısından oldukça önemli olduğunu söyledi...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013’te 38 Türk firması 70 ödül aldı!

Londra ’da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında 38 Türk firması 70 ödüle değer görüldü. Böylece Türkiye ‘ en çok ödül alan ülke ’ unvanını kazandı.

Türk emlak projeleri Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ni topladı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında Türk projelerinin gövde gösterisi vardı. Emaar Square, Vadi istanbul, Tarlabaşı 360 ödül alan projelerden bazıları. Rusya için tasarlanan Vladikavkaz Stadyumu projesi de ödüle layık görüldü...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin birincisi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Dünya'nın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2020 anketinin kazananları belirlendi.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

BİRTEP, Real Estate Stars Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

Türkiye’nin alıcısı hazır ticaret platformu BİRTEP, “Gayrimenkulün Yıldızları Real Estate Stars Ödülleri”nin ana sponsoru olduğunu açıkladı.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın En İyisi ödülü!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nden ödülle döndü.

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Haberi

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards-EPA) altı kategoride ödüle layık görüldü.

Forbes’te yer alan habere göre; Tema İstanbul Ortak Girişimi; inşası ve satışı devam eden etabı Tema İstanbul Bahçe ve Tema World ile Türkiye'nin En İyi Konutu, En İyi Karma Kullanım Projesi, En İyi Eğlence Parkı ve En İyi Eğlence Parkı Mimarisi ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca En İyi Konut dalında 5 Yıldız Ödülüne layık görülen Tema İstanbul Bahçe; Avrupa kıtasındaki benzer projelerle Avrupa'nın En İyi Konut Projesi yarışmasında Türkiye'yi temsil etmesi için jüri tarafından özel olarak davet edildi.

İki jüri özel ödülü birden

2014 yılında da En İyi Karma Kullanım Projesi ödülünü alan Tema İstanbul, ödüllerine...