28 / 03 / 2024

avrupa konutları kale

avrupa konutları kale

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale'de fiyatlar 700 bin liradan başlıyor!

Avrupa Konutları erken teslim geleneğini Avrupa Konutları Kale projesinde de sürdürdü ve teslimleri, vadedilen tarihten 3 ay öne çekerek, Nisan ayında başlattı. Projede fiyatlar 700.000 TL’den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale'de hemen teslim fırsatı!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de dükkanlar metrekaresi 12 bin 686 TL'ye!

Avrupa Konutları erken teslim geleneğini Avrupa Konutları Kale projesinde de sürdürüyor. Avrupa Konutları Kale'de dükkanlar metrekaresi 12 bin 686 TL'den satışa sunuluyor.

Avrupa Konutları Kale'de son daireler 700 bin TL!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de ofisler metrekaresi 6 bin 451 TL!

Avrupa Konutları Kale'de hemen teslim son dairelerin satışı 700.000 TL ’den başlayan fiyatlarla sürerken, ofisler metrekaresi 6.451 TL, dükkanlar ise 12.686 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofis!

Avrupa Konutları Kale'de ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 451 TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Avrupa Konutları Kale'de daireler 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Avrupa Konutları Kale'de hemen teslim daireler!

Hemen teslim son dairelerin satışı 700.000 TL ’den başlayan fiyatlarla sürerken, ofisler metrekaresi 6.451 TL, dükkanlar ise 12.686 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ev fiyatları!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale ev fiyatları 700 bin liradan başlayarak değişiyor. E-5 üzerinde yer alan Avrupa Konutları Kale projesinde teslimler üç ay erken başladı...

Avrupa Konutları Kale'de konutların yüzde 77'si satıldı!

ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu.

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Avrupa Konutları Kale'deki dairelerin yüzde 77'si sahiplerini buldu!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açıldı.

Avrupa Konutları Kale'deki örnek daireler görücüye çıktı!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Artaş Avrupa Konutları Kale'de 593 bin TL'ye! Temmuz 2016'da teslim!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Temmuz ayında başlayacağı Artaş Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin fiyatları 593 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale daire fiyatları 593 bin liradan başlıyor!

Toplam 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet ticari birimden oluşan Avrupa Konutları Kale'de Türk hamamı, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı 2 tane yüzme havuzu bulunuyor...

Avrupa Konutları Kale'de teslimler Temmuz 2016'da!

Yüzde 25 peşinat ödedikten sonra banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 593 bin lira ile 1 milyon 953 bin lira arasında değişiyor...

Avrupa Konutları Kale'de 593 TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa yakasında Cevizlibağ'da Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesinde toplam 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet ticari birim yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kale Topkapı fiyat listesi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projenin içerisinde Türk hamamı, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı 2 tane yüzme havuzu bulunuyor...

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ nerede?

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 593 bin lira ile 1 milyon 953 bin lira arasında değişiyor...

Avrupa Konutları Kale'de 1+1 daireler 593 bin TL!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı 'da 37 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Avrupa Konutları Kale Topkapı 1+1'den 4+1' e kadar daire tipi seçeneklerinden oluşuyor.

Avrupa Konutları Kale: Geleneksel Türk Mimarisi'nin modern yorumu!

Metobüs ve metro durağına yakın mesafede konumlanan Avrupa Konutları Kale projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Avrupa Konutları Kale lanse edildi!

Artaş Grubunun uzun zamandır merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Kale, 4 Kasım Salı günü düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Yoğun bir ön satış dönemi geçirilen projede satışlar devam etmekte.

Avrupa Konutları Kale Topkapı ev fiyatları!

2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Avrupa Konutları Kale 37 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı ev fiyatları için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da fiyatlar 593 bin liradan başlıyor!

37 bin metrekare alan üzerinde 10 katlı 9 blok halinde inşa edilen Topkapı Avrupa Konutları Kale projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor...

Güzel İstanbul'un asil projesi: Avrupa Konutları Kale!

Toplam 599 adet konut, 52 adet ofis ve 30 adet ticari birimden meydana gelen Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 593 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım!

10 katlı 9 bloktan oluşan Topkapı Avrupa Konutları Kale 52 ofis, 30 mağaza ve 599 daireden meydana geliyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri haberimizin ayrıntılarında yer alıyor.

avrupa konutları kale Haberi

avrupa konutları kale

Konut sektöründe markalaşmanın öncülerinden Artaş İnşaat; Avrupa Konutları TEM, Avrupa Konutları Atakent 2, Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2 ve 3 projelerinin yanı sıra iş ortaklarıyla birlikte hayata geçirdiği Tema İstanbul, Vadistanbul Bulvar ve Vadistanbul Park’tan sonra Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Asansörlerini yolcu güvenliği, hız, konfor, enerji tasarrufu ve ürün ömrü konularında üst düzey niteliklerle donatan Mitsubishi Electric, bugüne kadar Artaş İnşaat’ın 10’a yakın projesinde yaklaşık 700 asansöre ve yürüyen merpen sistemlerine imza attı.


Avrupa Konutları Kale’yi, İstanbul’un en eski yerleşim alanlarından Topkapı’nın yenilenen siluetiyle uyumlu bir konseptte tasarlayan Artaş İnşaat, tarihi İstanbul ve deniz manzarasına hakim bu özel projede, asansör ve yürüyen merpen sistemlerindeki öncü teknolojisiyle dünyanın pek çok ülkesinde ilklere imza...