24 / 04 / 2024

Avrupa ödülleri

Avrupa ödülleri

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden birincilikle döndü. DAP Yapı, İstmarina projesi ile gayrimenkulün dünya kupasını kaldırdı.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Avrupa ödülleri Haberi

Avrupa ödülleri

Dünyanın en iyisi DAP Yapı'nın IstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen "International Property Awards"da, "2014-2015 Yapı Geliştirme" kategorisinde "Dünyanın En iyi Projesi" seçildi. DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. işbirliği ile Kartal sahilinde gerçekleştirdiği IstMarina, Türkiye ve komşu ülkelerden ödüle layık görülen tek proje oldu. 


Yola devam!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ödül ile ilgili bir açıklamada bulundu. Türkiye'yi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, "IstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüller ile taçlandırdık. Türkiye'den ödüle layık görülen tek proje IstMarina oldu. Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına aldık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem...