28 / 03 / 2024

Avrupa Residence ataköy son durum

Avrupa Residence ataköy son durum

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Ataköy’de Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde inşa çalışmaları hızla devam ederken, kaba inşaatın %63’ü tamamlandı.

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

Ataköy Marina Park Residence 99 fiyat!

Ataköy Marina Park Residence 99 fiyat listesi 836 bin dolardan başlıyor. Ataköy Marina Park Residence 99 projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Ataköy Marina Park Residence 99'da ön talep toplanıyor!

DATİ Holding, iki milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği İstanbul Turizm Merkezi bünyesinde yer alan Ataköy Marina Park Residence 99'un süper lüks rezidans etabında sınırlı sayıdaki ünite için ön talep toplamaya başladı. sunuluyor.

Ataköy Marina Park Residence 99 projesi 1 Haziran'da satışta!

Ataköy Marina Park Residence 99 projesinin basın toplantısı Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi’nde, 1 Haziran 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları Ataköy ödeme koşulları!

Avrupa Konutları Ataköy ödeme koşulları kapsamında vade farksız 36 ay taksit imkanı sunuluyor. Avrupa Konutları Ataköy'de fiyatlar 715 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor!

Ataköy'de, E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde yer alan Avrupa Residence & Office Ataköy'de kampanya başladı. Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor.

Avrupa Konutları Ataköy güncel fiyatları!

Avrupa Konutları Ataköy güncel fiyatları 705 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Ataköy'de daireler oturuma hazır...

Avrupa Residence and Office Ataköy fırsatlar başladı!

Artaş İnşaat’ın Ataköy’de inşa ettiği Avrupa Residence & Office Ataköy’de, hemen teslim dairelerde 36 ay vade farksız konut sahibi olma fırsatı sunuldu. Tapu teslimlerinin de yapıldığı projede konut fiyatları 714.960 TL’den başlıyor.

Avrupa Residence ataköy son durum Haberi

Avrupa Residence ataköy son durum

 

İstanbul’un en işlek ulaşım aksı E-5’in yanı başında, Ataköy’de hayata geçirilen Avrupa Residence & Office Ataköy’ün kuleleri hızla yükseliyor. Bölgenin en değerli yatırımları arasında öne çıkan projenin kaba inşaatı %63 seviyesine ulaştı.

Gayrimenkul yatırımcıları tarafından büyük ilgi gören projenin rezidans etabının yüzde 76’lık bölümü 3 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip rezidansların yanında konforlu ve prestijli ofisleriyle de iş dünyasının önemli adreslerinden biri olacak.

Projede, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 12 aydan, 120 aya kadar vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

EMSALSİZ YATIRIM FIRSATI SUNULUYOR  

Modern mimarisi ile bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlanan Avrupa Residence & Office Ataköy, lüks rezidansları, 52 metrekareden 1.059 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip ticari alanları ile emsalsiz bir yatırım fırsatı...