18 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent İstanbul Cityscape Fuarı

Avrupark Bahçekent İstanbul Cityscape Fuarı

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı!

İstanbul Başakşehir-Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent projesi 1.349 konut ve 86 ticari üniteden oluşuyor.İşte Avrupark Bahçekent kampanyalı ödeme planı...

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent' yatırım yapan kazandı!

İstanbul’un yeni yerleşim merkezi Bahçekent 1 yılda yatırımcısına yüzde 24 kazandırdı. Avrupark Bahçekent’in bölgede yıldızı parlayan bir proje olduğuna dikkat çeken Bengi Hışır, “Bizden ev alan kazanıyor” dedi

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçekent'te yükselen Avrupark Bahçekent projesinde 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteye yer veriliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent harita bilgilerine göre proje; Silivri banliyö tren hattına ve Kanal İstanbul projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor. İşte, Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan inşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Bahçekent'te inşa edilen Avrupark Bahçekent'te 1.394 daire bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 1+1'ler 174 bin TL'ye!

Cihan İnşaat tarafından İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde toplam 1.394 daire yer alıyor. Projede daire teslimlerinin Nisan 2018'de yapılması planlanıyor.

TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları!

500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede toplam 1.394 daire bulunuyor. TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent ev fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent ev fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlenen proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent İstanbul Cityscape Fuarı Haberi

Avrupark Bahçekent İstanbul Cityscape Fuarı

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerine çekiyor


İstanbul Cityscape Fuarı bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda Cihan İnşaat, 79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupark  Bahçekent projesiyle boy gösterecek. Cityscape’in Türkiye'de İstanbul’da yapılmasının Türk gayrimenkul sektörünün gücünü ortaya koyduğunu belirten Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, “Fuara Türkiye’nin ev sahipliği yapması onur verici. Biz de sektörün önemli oyuncuları olarak gerek ülkemizi gerekse projemizi en iyi şekilde uluslararası alıcılara tanıtmak için hazırlandık. Şimdiye kadar yatırımcılardan tam not alan Avrupark, kalite, lokasyon...