29 / 03 / 2024

avşa sineması seyirci

avşa sineması seyirci

Birbiri ardına açılan alışveriş merkezleri (AVM) içinde faaliyete geçen sinemalar, semt sinemalarını zorda bıraktı.

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Atlas Sineması ve İstanbul Müzesi açıldı! 

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi bugün açılıyor!

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Atlas Sineması 2021’in ilk aylarında açılacak!

İki sene önce restorasyona alınan Atlas Sineması, içinde sinema müzesinin de olacağı yeni konseptiyle 2021 yılının ilk aylarında kapılarını açıyor.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Avcıl ve Tayfun Şahin ortaklığında kuruldu.

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

avşa sineması seyirci Haberi

avşa sineması seyirci


İzleyicilerinin yarısından fazlasını alışveriş merkezlerindeki sinemalara kaptıran eski sinemacılar birer birer sektörden elini çekiyor. Son iki yılda 20'si Anadolu'da olmak üzere kapanan salon sayısı 40'ı buldu. Birçok sinema salonu da devredilmeyi bekliyor. İstanbul Kadıköy'deki Ocak Sineması'nı kapatarak küçülmeye başlayan Avşar Film, Beşiktaş Mıstık'ı Beşiktaş Kültür Merkezi'ne devrettikten sonra Bakırköy'deki Sinema 74'ü de kapattı. Avşar Film Genel Koordinatörü Murat Çiçek, Bakırköy'deki son sinemalarının ise yeni düzene ancak iki yıl dayanabileceğini söylüyor. Çiçek, "Bakırköy Avşar Sineması'na yılda 400 bin seyirci gelirdi. Alışveriş merkezlerinin sayısının artmasıyla birlikte bu sayı şu anda 150 bine düştü. Seyirciler bölüşüldü. Önümüzdeki yıl Bakırköy'de yeni bir alışveriş merkezi daha açılacak. Yeni rakiplerimizle rekabet edebilmek için bilet fiyatlarını düşüreceğiz. Şu ana kadar ayakta kalabilmemizin...