28 / 03 / 2024

avukat Rohat Özbay

avukat Rohat Özbay

Ağrı Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay kimdir? Rohat Özbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rohat Özbay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay..

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

2023 yılı miras avukatı ücreti ne kadar?

Miras hukuku anlaşmazlıklarına hukuki danışmanlık, miras hukukundan doğan davalarda vekillik hizmeti sağlamak amacıyla mesleğini icra eden miras avukat ücretleri merak ediliyor. Peki, 2023 yılı miras avukatı ücreti ne kadar?

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı ile birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplandı. Bu kapsamda avukatlar ne kadar maaş alacaklarını sorguluyor. Peki, Zamlı Avukat maaşı Temmuz'da ne kadar oldu? 2023 Avukat maaşı kaç liraya yükseldi?

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

Öğretmen, hemşire, mühendis, avukat maaşları ne kadar olacak? Memurlar Temmuz zamlı maaş hesaplamasına göz atın!

'2023 Temmuz’da öğretmen, polis, hemşire bekçi, zabıta, avukat maaşları kaç lira olacak?' sorusunun yanıtı merakla araşıtırılıyor. Peki Temmuz'da memur zam oranı ne kadar olacak? 

Bu deliller artık boşanma davalarında kullanılmayacak! Avukat tüm detayları ile bahsetti

Boşanma davalarında sunulan deliller tarafların haklı çıkması konusunda oldukça yardımcı unsurlar. Fakat boşanma avukatı olan isim boşanma davasında delil olarak kullanılmayacak şeylerden bahsetti. İşte detaylar...

Bu iş ilanını kaçırmayın! Avukat memur sekreter hizmetli ve şoför alınıyor! Son başvuru tarihi 24 Şubat 2023!

Sözlü ve uygulamalı sınavlar avukat, memur, sekreter, hizmetli ve şoför alımı yapılıyor. İlanın son başvuru tarihi 24 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte alım şartları ve diğer detaylar…

Yüz binlerce avukatı ilgilendiren karar Resmi Gazete’de yayımlandı! Hangi imkanlardan yararlanılacak

Resmi Gazete’de son yayımlanan yönetmelikte yüz binlerce avukatı ilgilendiren gelişmeye yer verildi. Stajyer avukatların sorunlarına yönelik düzenlemeler yer alıyor.

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukat yakalandı!

Bilecik Söğüt'te Milli Emlak Müdürlüğü'nün satışa sunduğu araziler için rüşvet istediği iddia edilen avukat yakalandı.

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbay Grup Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özbay tarafından kuruldu.

avukat Rohat Özbay Haberi

avukat Rohat Özbay

Rohat Özbay kimdir?

Ağrı Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay kimdir? Rohat Özbay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rohat Özbay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? 


Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay özgeçmişini şu şekilde anlatıyor: "1979 Doğubayazıt doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Doğubayazıt’ta, Lise öğrenimimi Ankara ili Elmadağ ilçesinde (Sağlık Meslek Lisesi) tamamladım.


2004 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum.


Bir yıllık staj aşamasından sonra 2007 yılının ilk yarısına kadar Van il merkezinde serbest avukat olarak çalıştım. 2007 yılının ikinci yarısından itibaren Doğubayazıt’ta serbest avukat olarak çalışmaktayım.


Evli, (Asmîn ve Zerya isimli) iki çocuk...