20 / 04 / 2024

Avusturyalı Downer firmas

Avusturyalı Downer firmas

2005 yılında İstanbul Boğazı'nın iki yakasını birleştirecek olan, denizin 50 metre altından geçecek 1 milyar dolarlık tüp geçit projesi Marmaray'ın detaylı projesini Avusturyalı Downer firması yapacakmış.

Yapı Kredi Koray GYO Yapı Denetim Firması sözleşmesinin feshi davası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi davasının gelişmelerini paylaştı.

Irak'ta Türk inşaat firmasının tamamladığı hastane açıldı!

Irak'ın Babil vilayetinde Türk inşaat firması tarafından yapımı tamamlanan 600 yataklı eğitim hastanesi hizmete açıldı.

Konutta KDV indirimini inşaat firması yöneticileri yorumladı!

İnşaat firması yöneticileri konutta KDV indirimine dair görüşlerini paylaştı. Sektör temsilcileri indirimin satışları etkileyeceğini düşünüyor.

Bayburt Group, dünyanın en büyük 200. müteahhit firması oldu!

Bayburt Group, uluslararası inşaat dergisi ENR tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 40 Türk firmasıyla yer aldı. Bayburt Group dünya sıramasında 200. oldu.

Avusturyalılar Kütahya'da kağıt fabrikası kuracak!

Kütahya'da, Avusturyalı bir firma tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

AE Arma-Elektropanç, Orta Doğu’nun en büyük 5. müteahhit firması!

AE Arma-Elektropanç, MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Teknik Müteahhitlik Firması” listesinde beşinci sırada yer aldı.

İşte semtlerin inşasında önemli rol oynayan 12 inşaat firması!

İstanbul'un inşaat sektöründeki gelişimine bakarsak, her semtin uzmanı olarak kabul edebilecek şirketleri görebiliriz. İşte semtlerin inşasında önemli rol oynayan 12 inşaat firması ve en çok proje ürettikleri yerler...

Fas’ta tramvay hattı ihalesini Yapı Merkezi firması kazandı!

Kazablanka Belediyesi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kazablanka şehri 2’inci etap tramvay hattı ihalesini Türkiye’den katılan Yapı Merkezi firmasının kazandığı belirtildi.

Yapı Kredi Koray yapı denetim firması dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi nedeniyle açılan davaya ilişkin güncellemesini yayınladı.

Ladin İnşaat Firması ekonomik krizde!

Suudi Arabistan'ın en büyük inşaat firması Bin Ladin, 69 bin çalışanını işten çıkardı. Yapılan yazılı açıklamada, daha önce ülkeden gönderilen 55 bin işçiye 14 bin işçinin daha eklendiği belirtildi.

İzmir'de 10 hazır beton firması hakkında soruşturma başlatıldı!

İZMİR'DE ocak ayında yoğun biçimde gündeme gelen hazır beton fiyatı tartışması yeni bir boyut kazandı. Rekabet Kurulu, İzmir'deki 10 hazır beton firması hakkında soruşturma başlattı.

Çevre ve Şehircilik'ten 5 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, eksik çekirdek personeli istihdam etmeyen 5 yapı denetim firmasının yapı izin belgelerine geçici olarak el koymuştur. Karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

Avusturyalı Downer firmas Haberi

Avusturyalı Downer firmas



Marmaray'ın dizaynını Downer firması çizecek


EKONOMİ SERVİSİ


    Demiryoluyla Boğaz'ın iki yakasını bir araya getirecek olan tüp geçit projesi Marmaray'a, Avustralyalılar da el attı. Japon Taisei firması ile ortakları Kumagai - Gama - Nurol konsorsiyumu tarafından inşa edilecek tüp geçidin detaylı projesini Avustralyalı Downer firması yapacak. Konuyla ilgili kontrat imzalayan Downer, 1 milyar dolarlık projenin tasarımını Singapur'daki yan kuruluşu CPG Corporation eliyle gerçekleştirecek. Downer'ın Asya Başkanı Khor Poh Hwa, şirketin Asya ile Avrupayı birleştiren projeyi prestij olarak gördüğünü vurgulayarak, ''Türkiyedeki mega projeye önemli katkımız olacak'' dedi. 


En 'derin'lerden


    Şirket tarafından yapılan açıklamada Marmaray'ın dünyanın en derin sualtı demiryollarından biri...