19 / 04 / 2024

Avva hedefleri

Avva hedefleri

Ambargolardan kurtulan İran Türk yatırımcıların hedefi oldu. Türk tekstil markalarından Avva da yatırıma soyundu. Avva’nın patronu Volkan Atik “İlk etapta 10 mağaza ile gireceğimiz İran’da hızlı büyüme hedefliyoruz” dedi.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Avva'dan Babalar Günü müjdesi! T-shirtler 59 TL, gömlekler 199 TL, pantolonlar 299 TL! Ekstra indirim imkanı da var!

Avva markası, Babalar Günü'ne özel tek fiyat kampanyasıyla erkeklere trend ve şık parçaları indirimli fiyatlarla sunuyor. Pantolon ve polo yaka t-shirt seçenekleri arasında yer alan ürünler, rahatlık ve stil arayan babalar için harika bir hediye seçeneği olabilir. 

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Avva Sonbahar Kış koleksiyonlarında ekstra yüzde 30 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Avva fiyat listesi

Türkiye’de ‘smart casual’ yaklaşımının erkek giyim kategorisinde öncüsü olan Avva Sonbahar/Kış koleksiyonlarında sepette ekstra yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva’nın indirimli ürünlerinin bazılarının fiyat listesi

AVVA’dan 2022-23 sonbahar kış koleksiyonunda yüzde 30 indirim! İşte 26 Eylül 2022 AVVA fiyat listesi

Avva yeni sezona indirimle girdi. Erkek giyiminin önde gelenmarkası Avva 2022-23 kış sezonu seçili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva'nın indirimli fiyat listesi

Avva mevsim geçişlerinin en cool parçalarını sizlere sunuyor. Üstelik sepette yüzde 20 indirim. 8 Eylül 2022 fiyatları

Avva mevsim geçişinde zorlanan erkekler için, sezona yönelik ürünlerde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte Avva'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

AVVA mağaza sayısını 200’e çıkaracak!

AVVA’nın hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme iştahı devam edecek. Şirket, 2020'de mağaza sayısını 200’e çıkmayı hedefliyor. 

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Avva Asfor Kartal fiyatları!

Avva Asfor Kartal fiyatları 341 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asfor Kartal projesi 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Avva hedefleri Haberi

Avva hedefleri

Üniversitede bankacılık ve finans okumasına rağmen iş hayatında baba mesleği tekstili tercih eden Avva Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik bu haftaki Patron Katı’nın konuğu oldu. Sektörün hızlı büyüyen markalarından Avva’yı 2013 yılı başında kuran Atik, bugün Türkiye ve yurt dışında 81 mağazası bulunan bir şirketin dümeninde bulunuyor. Uzun yıllar ekonomik ambargoların gölgesinde kalan ve yakın zamanda tüm yaptırımlardan kurtularak ekonomik sıçrama dönemine girmesi beklenen İran, Avva’nın hedef pazarları arasında yer alıyor. Volkan Atik İran’da 3 büyük perakende grubu ile görüşme halinde olduklarını anlattı. İlk etapta 10 mağaza ile ülkeye giriş yapmayı planlayan Avva, orta vadede 25 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Volkan Atik ile markanın kuruluşundan kilometre taşlarını ve bugün geldiği durumu konuştuk.


-Avva markasının doğuş hikayesi nasıl gerçekleşti?


Bu işi ben babadan...