24 / 04 / 2024

axa Evim Sigortası

axa Evim Sigortası

Evim Sigortası'nın teminatlarını müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncelleyen AXA Sigorta, yeni ürünü Lüks Evim Sigortası’nı da kullanıma sundu...

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Süper Evim: Generali'den yeni konut sigortası! 

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi.

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

AXA SİGORTA konut portföyünü yeniledi!

Evim Sigortası'nın teminatlarını müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncelleyen AXA Sigorta, yeni ürünü Lüks Evim Sigortası’nı da kullanıma sundu...

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

RE/MAX Türkiye’den hediye ev sigortası!

RE/MAX ile sigorta sektörünün önemli markalarından Generali Sigorta güçlerini birleştirdi. İki şirketin gerçekleştirdiği işbirliği ile RE/MAX müşterilerine 3 aylık ‘Kolay Evim Sigortası’ hediye edilecek.

Anka Yapı Evim Kadıköy görselleri!

Anka Yapı Evim Kadıköy görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Anka Yapı Fikirtepe projesi Evim Kadıköy'de ilk etap daireleri 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı...

Anka Yapı Evim Kadıköy satış fiyatları!

Anka Yapı Evim Kadıköy satış fiyatları kapsamında konut fiyatlarına haberimizin içinde yer verdik

Evim Kadıköy Anka Yapı'da metrekaresi 4 bin 800 lira!

Adalar, Tarihi Yarımada, Haydarpaşa, Harem ve Marmara Denizi manzarasına sahip olan dairelerin yer aldığı Evim Kadıköy projesinde teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Evim Kadıköy teslimleri!

Anka Yapı imzası taşıyan Evim Kadıköy teslimleri 24 ay sonra yapılacak. Evim Kadıköy daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor...

Zorunlu Deprem Sigortası'nda tazminat nasıl ödenir?

Meydana gelen bir deprem sonrasında Zorunlu Deprem Sigortası bulunan kişiye Zorunlu Deprem Sigortası'nda tazminat nasıl ödenir?

axa Evim Sigortası Haberi

axa Evim Sigortası

AXA Sigorta, evinde yaşayacağı her türlü soruna karşı kendisini ve ailesini güvence altına almak isteyenler ve “Kıymetini Kaybetmeden Bilenler” için konut sigortası ürünlerini yeniledi. Mevcut ürün Evim Sigortası yeni teminatlarla iyileştirilirken, Lüks Evim Sigortası adlı yeni ürün de müşterilerin kullanımına sunuldu. AXA Sigortalılar ihtiyaca göre diledikleri şekilde düzenlenmek üzere esnek bir yapıda hazırlanan ürünler sayesinde ister ev sahibi ister kiracı olsunlar, standart teminatların yanı sıra bina veya eşya teminatlarından diledikleri teminatları seçerek varlıklarını ve sevdiklerini koruma altına alabilecek.

Fortune Turkey’de yer alan habere göre; Hem Evim Sigortası hem de Lüks Evim Sigortası yangın, hırsızlık, doğal afetler, terör olayları gibi durumlarda konutu teminat altına alıyor; konutta kullanılan mobilyalar ve evdeki cihazlarda meydana gelebilecek hasarlar ve yaşanabilecek acil durumlardan doğan tedavi masraflarını...