20 / 04 / 2024

Axis İstanbul kampanyası

Axis İstanbul kampanyası

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray 'a 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. 'Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde' kampanyasıyla satışları devam ediyor.

Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek!

"Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek" sloganıyla tanıtılan Bayrampaşa Axis İstanbul'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık mesafede bulunuyor.

Axis İstanbul'dan 10 numara kampanya!

Tarihi yarımadada yer alan Vatan Caddesine çok yakın konumu ile “AXİS İSTANBUL OFİS ve AVM PROJESİ”, ofisini değiştirmek, kendi işine yatırım yapmak isteyenlere modern ofis alternatifleri sunuyor.

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, faizsiz ödeme kolaylığı sunuluyor...

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat 2017!

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi ofislerde 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı kampanyası kapsamında peşinatsız, faizsiz ödemeler yapılıyor...

Axis İstanbul GYODER kampanyası detayları!

Axis İstanbul GYODER kampanyası kapsamında 60 ay boyunca sabit taksitte 0,42 vade oranı, 120 ay boyunca sabit taksitte 0,70 vade oranı sunuluyor.

Axis İstanbul Topçular mağazaları!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul hizmete açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Axis İstanbul Topçular mağazaları...

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Axis İstanbul AVM açıldı!

Perakende yatırımlarında da hedef büyüten Sur Yapı, yeni AVM'si Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nin kapılarını bugün açtı.

Eyüp Axis İstanbul markaları!

İstanbul Eyüp'te inşa edilen Axis İstanbul bugün açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Eyüp Axis İstanbul markaları...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Axis İstanbul AVM bugün açılıyor!

Perakende yatırımlarında da hedef büyüten Sur Yapı, yeni AVM’si Axis İstanbul Alışveriş Merkezi’nin kapılarını bugün açıyor

Bayrampaşa Axis İstanbul AVM kapılarını yarın açıyor!

Axis İstanbul Alışveriş Merkezi, yarın 135 mağazası, kafe ve restoranları, terasları, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı, 10 salonlu sineması ve fitness merkezi ile kapılarını açıyor

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Axis İstanbul kampanyası Haberi

Axis İstanbul kampanyası

Sosyal alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projede ofis alanları 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar ulaşıyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Projede fiyat listesine göre 74...