26 / 04 / 2024

Axis İstanbul satılık ofis

Axis İstanbul satılık ofis

Kağıthane Axis İstanbul'da ofislerin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı'nın projesi Axis İstanbul'da fiyatlar 887 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul'da yüzde 10 peşinat veya 48 ay 0 faiz!

Axis İstanbul projesinde yüzde 10 peşinatla ya da 48 ay 0 faizle taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Axis İstanbul'da ofislerin fiyatları 861 bin 964 TL'den başlıyor...

Axis İstanbul’da metrekare başına 20 dolar kira garantisi!

Ağustos 2016’da teslimlerin başlayacağı projeden A Plus ofis sahibi olmayı isteyen yatırımcılar kampanya kapsamında yüzde 10 indirimden yararlanacak. Ayrıca yatırımcıya Sur Yapı tarafından 1 yıl boyunca metrekare başına 20 USD kira garantisi verilecek.

Axis İstanbul'da 48 ay vade farkı yok! 4 bin 705 TL taksitle!

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. 4 bin 705 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Axis İstanbul A plus ofislerde 48 ay vade farksız ödemelerle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Axis İstanbul'da A plus ofislerde yüzde 10 kampanya indirimi!

Vatan Caddesi’nde hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde 120 aya varan vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede A plus ofisler yüzde 10 kampanya indirimi yapılıyor.

Axis İstanbul'da ofis alırken işiniz çok kolay!

Axis İstanbul'da aylık taksit ödemeleri 4 bin 706 liradan başlıyor. Yüzde 10 + yüzde 10 indirimin yapıldığı Kağıthane Axis İstanbul projesinde 120 aya varan vade yapılıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Axis İstanbul güncel fiyatlar!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Axis İstanbul güncel fiyatlar...

Axis İstanbul Ofisleri ne zaman teslim?

Satış süreci devam eden Axis İstanbul'da yer alan ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor, 120 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Axis İstanbul ofisleri ne zaman teslim edilecek?

Axis İstanbul ile değişime ofisinizden başlayın!

Axis İstanbul ile değişime ofisinizden başlayın. fiyatların 327 bin dolardan başladığı projede 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Projede 170 mağaza bulunuyor.

Axis İstanbul satılık ofis!

Teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. İşte Axis İstanbul satılık ofis fiyatları...

Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi toplam 195 adet ofisten oluşuyor. Projenin yatırım değeri 45 milyon TL'ye sahip. "Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya" alıcılarını bekliyor.

Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya devam ediyor.

Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya devam ediyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis İstanbul satılık!

Vatan Caddesi-Aksaray' a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Axis İstanbul satılık ofisler metrobüse 600 metre mesafede hayata geçiriliyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Axis İstanbul satılık ofis Haberi

Axis İstanbul satılık ofis


Axis İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de yer alıyor. Ofis ve alışveriş merkezi alanından meydana gelen Axis İstanbul projesi Sur Yapı tarafından inşa edildi.


Axis İstanbul Kağıthane projesinde 195 adet ofis bulunuyor. Axis İstanbul Kağıthane projesinde ofis teslimlerinin bu yıl Ağustos ayının sonunda gerçekleştirilmesi hedefleniyor.



Kağıthane Axis İstanbul ödeme şartları!


Kağıthane Axis İstanbul ödeme şartları kapsamında yüzde 35 peşin, yüzde 18 KDV tutarı ödemesi teslimlerde, kalan ödeme tutarı firma bünyesinde 48 ay taksitli olarak yapılıyor.


Axis İstanbul Kağıthane projesinde 74 metrekarelik ofislerin satış fiyatları 887 bin TL + KDV'den başlangıç gösteriliyor. Axis İstanbul Kağıthane projesi 40 bin metrekare alanda hayata geçirildi.



Adres : Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Eyüp / İstanbul



Tel: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Gülcihan...