28 / 03 / 2024

axis istanbul ulaşım

axis istanbul ulaşım

Sur Yapı ve Holdig tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul Edirnekapı'da inşa ediliyor. Projede ofis ve alışveriş merkezleri satışa sunuluyor.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 120 aya kadar taksit sağlanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul'da A plus ofislerde yüzde 10 kampanya indirimi!

Vatan Caddesi’nde hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde 120 aya varan vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede A plus ofisler yüzde 10 kampanya indirimi yapılıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray 'a 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul satış ofisi!

Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan proje ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. 'Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde' kampanyasıyla satışları devam ediyor.

Axis İstanbul lokasyon bilgisi!

Ofislerin alanlarının 74 metrekareden başladığı projede 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek. Axis İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Axis İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Axis İstanbul teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı.

Axis İstanbul satılık!

Vatan Caddesi-Aksaray' a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Axis İstanbul satılık ofisler metrobüse 600 metre mesafede hayata geçiriliyor.

Eyüp Axis İstanbul ofislerinde kampanya başladı!

OFİS sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile hayata geçirilen Axis İstanbul'da kampanya düzenlendi. Eyüp'te yapımı başlayan projede ödeme avantajları sunuluyor.

Axis İstanbul’dan A Plus kampanya!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile hayata geçirilen Axis İstanbul’un ‘ A Plus Kampanya ’ fırsatı ile ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Axis İstanbul'da 72 aya kadar vade! Yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı'da hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 72 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım!

Cevizli Ritim İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. 32 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje Beylikdüzü, Yakuplu'da hayata geçiriliyor. Mercan etabının 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Adım İstanbul ulaşım bilgileri!

Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Adım İstanbul ulaşım!

Adım İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan projede 615 adet konut ve 120 adet ticari ünite bulunuyor.

Vira İstanbul ulaşım bilgileri!

92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede lansmana özel olarak indirim sağlanıyor. Vira İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek.

axis istanbul ulaşım Haberi

axis istanbul ulaşım

Sur Yapı  Axis İstanbul  Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A Plus Ofisleri 48 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatı İle Alabilirsiniz. 


Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor. Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunuyor. Axis İstanbul’un yanı başında yer alan Bayrampaşa Metro İstasyonu’ndan Eyüp Meydanı’na yapılacak olan füniküler ile Bayrampaşa Metro İstasyonuna çok rahat ve kolay bir ulaşım sağlanacak. Ayrıca hizmete giren,...