28 / 03 / 2024

Ay Elektrik Üretim

Ay Elektrik Üretim

AK Parti Grubu'nun Ay Elektrik Üretim Ltd. Şti için Gevne-Karapınar Hidroelektrik Santrali (HES) amaçlı hazırlanan imar planı reddedildi. Başkan Yücel, 'Hayırlı olsun' derken, AKP'li Başkaptan, 'Hayırlı olmasın" yanıtı verdi.

Doğalgazda şubat tarifesi belli oldu! Doğalgaz faturası şubatta ne kadar gelecek?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesi açıklandı.

Ocak ayı elektrik faturası tarifesi belli oldu! Elektriğe zam olacak mı?

Elektrik tarifesi tüm abone gruplarının 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere tarife belli oldu. Peki elektriğe zam olacak mı? Elektriğe zam mı geliyor? İşte 2024 elektrik tarifesi...

BOTAŞ duyurdu! Doğal gaz fiyatlarına zam geldi mi? 

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada yılbaşından itibaren ocak ayında doğal gaz satış tarifelerine yönelik detaylar ile ilgili bilgi verildi. Buna göre, doğal gazda ocak ayında  geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı olan tarifenin sabit kalacağı açıklandı. İ

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Doğal gaza yeni zam var mı? Az önce açıklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Kasım ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.

Elektrik faturalarına rekor zam gelecek iddiası! Ekim ayında faturanız bu kadar gelirse şaşırmayın!

Halk Tv yazarı Olcay Aydilek'den elektrik faturaları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ekimden itibaren elektrik faturalarına rekor zam geleceği iddia ediliyor. Peki ekimde elektrik faturasına ne kadar zam gelecek? İşte Ekim ayı elektrik tarifesi...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

TEİAŞ duyurdu: Elektrik santrallerine 379,6 milyon liralık destek verilecek!

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 44 elektrik üretim santraline 2023 Mayıs için 379 milyon 635 bin 960 TL kapasite ödemesi gerçekleştirecek.

Elektrik santrallerine 431,6 milyon liralık destek

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 44 elektrik üretim santraline nisan ayı için 431 milyon 631 bin 826 TL kapasite ödemesi gerçekleştirilecek.

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!

BOTAŞ, 2023 yılı mart ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20 oranında, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı. Mesken doğal gazında ise tarife şimdilik değişmedi.

Doğal gazda ocak ayı listesi kalem kalem hesaplandı! O tarifede indirime gidildi!

Doğal gazda ocak ayında geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi sabit kalırken, elektrik üretim amaçlı tarifede indirime gidildi.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Ay Elektrik Üretim Haberi

Ay Elektrik Üretim

Adem Murat Yücel'in başkanlığında Meclis Salonu'nda yapılan Şubat ayı olağan toplantısına MHP'den Kerim Aydoğan, Adem Er, CHP'den Nefise Develioğlu, Eray Erdem, AK Parti'den Mustafa Şenli, Erol Fazlıoğlu, Ahmet Büküş, Emin Hatipoğlu, Ertuğrul Akay mazeret bildirerek katılmadı. Plan ve Bütçe Komisyonu kararlarının görüşülmesi ile başlayan mecliste Mahmutlar hizmet binasının güneyinde bulunan park alanının 5 yıl süre ile kiraya verilmesi ile ilgili talep üzerinde duruldu.


KİRA YETKİSİ OY ÇOKLUĞU İLE GEÇTİ

Park içindeki kafeteryanın kiraya verilmesi için belediye encümenine yetki verilmesine komisyon üyesi AK Partili Alper Birer sökülüp takılabilir malzemeden olmadığı için ret, komisyon üyesi CHP'li Mustafa Aras ise çekimser, MHP'li Tunahan Kasapoğlu ve Garip Kodal kabul oyu verdiği karar mecliste tartışıldı. CHP'li Erdoğan Toktaş emsalinin %3'ü geçmemesi şartıyla kabul edeceklerini belirtti. Başkan...