19 / 04 / 2024

ayaş nerede

ayaş nerede

Ayaş'ın, belediyecilikte 20 yıl geri kaldığını, şehri hızla turizme kazandıracak adımları atmaya hazırlandıklarını belirten yeni Belediye Başkanı Bülent Taşan, Milliyet Ankara'ya sorunları ve hedeflerini anlattı.

Yeni Levent 2. Etap satışta! 120 aya varan kredi fırsatı! 

Yeni Levent 2. Etap'ta konut satışları 120 aya varan kredi fırsatıyla başladı. Peki Yeni Levent 2. Etap nerede? İşte Yeni Levent 2. Etap ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 184 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Sivas Yenimahalle kura çekilişi nerede?

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekimi nerede?

Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı Emekli TOKİ Kahramanmaraş projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekimi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli Kahramanmaraş Türkoğlu projede peşinat bedeli 13 bin 234 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kayseri Mimarsinan' da ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 180 aydan 240 aya kadar değişiyor. Peki TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

ayaş nerede Haberi

ayaş nerede


Ayaş'ın ilk aşamadaki sorunu turizm mi? 

Öncelikle gelişmiş bir Ankara'nın dibinde böyle bir Ayaş olmamalıydı. Geçmişe ihanettir bu. Turizm, kültür, içmeceleri, sağlık olanakları, her şeyi var Ayaş'ın ancak ısrarla ihmal edilmiş. Bir kere daha günlük yaşamında sorunlar var. Örneğin Belediye binası dahil tuvaleti olmayan bir şehir olur mu bu devirde? Şehiriçi yollanınız bozuk, variline kadar çöp sorunu var. Çöp varili olmayan bir şehir. Çöpü, taa 40-50 kilometre ötede Yenikent Çadırtepe'ye götürüp döküyoruz. Çok uzak. Bir kamyon doldu mu gitmesi, boşaltıp gelmesiyle bir gün gitti demek. Çöpleri TİR konteyııerlerde depolayıp, sıkıştırarak çözeceğiz bu sorunu. Biriken çöp, hafta bittiğinde götürülecek. Hem tasarruf etmiş olacağız. 

Köylere de böylece haftada 2-3 kez gidebileceğiz inşallah. Ayrıca sosyal donatıları, tesisleri yok şehrin. Olmayınca ölü şehre dönüşüyor tabii...