25 / 04 / 2024

ayd başkanı hulusi belgü

ayd başkanı hulusi belgü

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

AVM yatırımları 53,5 milyar dolara ulaştı!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'de AVM sektörüne bugüne kadar 52,5 milyar dolar yatırım yapıldığını belirterek, bu rakamın 2016'da hayata geçirilen projelerle 53,5 milyar dolara ulaştığını bildirdi.

AVM'lerde ciro ve ziyaretçi yüzde 40 azaldı!

“Paniği ilk defa rakamlara yansımış haliyle gördük” diyen AYD Başkanı Belgü, Ankara ve İstanbul’da patlayan bombaların ardından hafta sonu AVM’lerin ziyaretçi ve cirolarında yüzde 30-40 düşüş olduğunu söyledi.

Hulusi Belgü: AVM ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanmalı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, "8. AVM Yatırımları" konferansının açılışında yaptığı konuşmada, alışveriş merkezleri ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanması gerektiğini söyledi.

Hulusi Belgü: AVM'lere sınırlama ticarete ihanettir!

AYD Başkanı Belgü, "AVM'lere sınırlama getirilmesi konusunda hükümetin duruşu çok açık ve net. AVM veya organize perakende ticaretinin yüzde 30'u neredeyse pazar günleri yapılır. Bunu ortadan kaldırmak ticaret hayatına ihanet olur" dedi.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

AVM yatırımcıları 5 Mart'ta toplanacak!

AVM (alışveriş merkezi) Yatırımları Konferansı 'nın, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) ve Soysal Danışmanlık işbirliğiyle 5 Mart'ta yapılacak.

Hulusi Belgü: AYD Türkiye'de 400 bin istihdamı temsil ediyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü bu yıl, modern ve iyi tasarlanmış yeni alışveriş merkezleri (AVM) ile birlikte sektördeki istihdamı 400 binin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

AYD Başkanlığına yeniden Hulusi Belgü seçildi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 7. Olağan Genel Kurulu'nda. 2015-2017 dönemine Hulusi Belgü'nün Başkanlığında devam etme kararı aldı...

AYD 2015-2017 dönemine Hulusi Belgü ile devam edecek!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'de 3’üncü dönem başladı. AYD - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin 7’inci Olağan Genel Kurulu 17.02.2015’te Orjin Maslak’ta gerçekleştirildi.

Organize perakende 120 milyar dolara çıkacak!

TÜM Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, 2015’de perakende sektörün yüzde 9 büyüyeceğini belirterek, organize perakendede cironun 120 milyar dolar çıtasını aşacağını söyledi.

AVM sayısı 2015'te 355'e ulaşacak!

Türkiye genelinde toplam aktif AVM sayısının 338 olduğunu söyleyen Hulusi Belgü, "2015 yılı için bu sayının yaklaşık 355 'e yükseleceğini tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Hulusi Belgü: Ünlü çarşılar açık AVM olsun!

Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, organize perakendenin sağlıklı büyümesi için ilginç bir öneride bulundu. Belgü ünlü çarşıların açık AVM formatında dizayn edilebileceğini söyledi.

AYD Başkanı Hulusi Belgü: Yıl sonuna kadar Türkiye'deki AVM sayısı 345 olacak!

AYD Başkanı Hulusi Belgü: 2014 yılı içinde tamamlanmış AVM yatırımlarına baktığımızda büyük ölçekli projelerin açılmış olduğunu görüyoruz. Bu yıl sektöre yapılan toplam yatırım ortalama 2.5 milyar dolara ulaştı.

AVM'leri ziyaret sıklığı 2013'te ayda 5,6 kereden 6,5 kereye yükseldi!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Belgü, “AVM’leri ziyaret sıklığı 2013’te ayda 5.6 kereden 6.5 kereye yükseldi. Ayrıca ziyaretçilerin AVM’lerde geçirdiği süre de artıyor” dedi

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Kiralık ve satılık konutlarda deprem ‘oyunu’! Federasyon başkanından peş peşe açıklamalar!

Depremlerin ardından yüksek ev kiraları iyice artarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin TL’nin altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Hüseyin Altaş, AYD'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 29 Mayıs 2019 tarihinde genel kurul toplantısı düzenlendi. Derneğin yeni başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

AVM'lerdeki kur yatırımcılara açık pozisyon yarattı!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, "Kurla ilgili alınan karar yatırımcılara açık pozisyon yarattı. Kurda yaşanan değişiklikler perakendeciyi rahatsız etmiyor'' dedi.

AVM'ler 2018'i 130 milyar TL ciro ile kapatıyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, alışveriş merkezleri olarak 2018 yılını yaklaşık 130 milyar TL ciro ile kapatacaklarını, 2019 yılı için ise 160 milyar TL ciro öngördüklerini dile getirdi. 

Hulusi Belgü: Türk ekonomisini batırmaya çalışıyorlar!

BMD Başkanı, Sinan Öncel’in düzenlediği ve bazı marka temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşulan konular üzerine bir açıklama yapan AYD Başkanı Hulusi Belgü çarpıcı açıklamalar yaptı...

AVM'lerden dolar mesajı: Perakendecilere destek olacağız!

AYD Başkanı Hulusi Belgü "Dövizde son dönemde yaşanan artışlar sebebi ile perakendecilerin kira/ciro oranlarını yakından takip ederek elimizden geldiğince iş ortaklarımıza destek olmaya devam etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz" dedi...

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamalar hakkında bildiri yayınladı. 

AVM’leri bayramda kapatma zararı 4.5 milyar lira!

Bayramların ilk günü AVM’lerin kapatılma kararı için AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Bayram yeri kapatılıyor. Zarar 4.5 milyar TL’yi bulur” dedi.

AVM sayısı 475'e yükselecek!

397 AVM ile 110 milyar lira cironun yakalandığını dile getiren AYD Başkanı Hulusi Belgü, “Hedefimiz 2023’te 475 AVM, 200 milyar lira ciro” dedi.

ayd başkanı hulusi belgü Haberi

ayd başkanı hulusi belgü

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, bu sene çok ses getirecek… Tüm perakende sektörünün heyecanla beklediği zirvede bu yıl Cem Yılmaz sahne alacak. XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, 5 Mart Salı günü Swissotel İstanbul’da düzenlenecek.

AYD Başkanı Hulusi Belgü, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi ile ilgili olarak şöyle konuştu: “AYD olarak tam 10 yıldır AVM Yatırımları Konferansı adı ile düzenlediğimiz etkinliğimizde bu sene isim değişikliğine gittik ve AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu sene zirvemiz çok ses getirmeye hazırlanıyor. Sevgili Cem Yılmaz bu sene bizlerle olacak. Zor geçen bir yılın ardından hep birlikte yine eğleneceğimiz, öğreneceğimiz ve 2019 için bol enerji depolayacağımız bir zirve bizi bekliyor.”

XI....