27 / 04 / 2024

Aydın 9 ayda 300 kilometre yol yapıldı

Aydın 9 ayda 300 kilometre yol yapıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı,, 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde il genelinde 300 kilometre yolu Aydınlıların hizmetine sundu.

Halk GYO'nun 4 projesinin değeri 10 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar hasılat sağlandı? 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 4 projesinin değeri 30 Eylül itibarıyla 10 milyar TL'yi aştı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Akmerkez GYO'dan ilk 9 ayda 264.2 milyon TL hasılat!

Akmerkez GYO, 2023 yılının ilk ayına ilişkin finansal rakamlarını tek tek açıkladı. Peki Akmerkez GYO ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Otomotiv üretiminde rekor kırıldı! İlk 9 ayda 1 milyon adet!

Otomotiv üretimi, 2023 yılı ocak-eylül döneminde yüzde 12 oranında artarken, ihracatta yüzde 7, pazarda ise yüzde 63'lük artış yaşandı. Üretimde 9 ayda 1 milyon adedin üzerine çıkıldığını, söyleyen OSD Başkanı Eroldu, Çinli üreticilerin global pazar paylarının artışına vurgu yaptı.

Akbank'tan 9 ayda 38,2 milyar TL'lik net kar açıklaması

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Son 9 ayda ekonomimize sağladığımız kredi desteğini, 561 milyar Türk Lirasını nakdi olmak üzere, toplam 690 milyar Türk Lirası seviyesine çıkardık" ifadelerini kullandı...

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Denizli ve Aydın'da 9 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğü, Denizli ve Aydın'da yer alan 28 gayrimenkulü 8 milyon 959 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı. 

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Konut kredisi kullanımı 9 ayda 78,4 milyar TL arttı!

Kamu bankaları tarafından sunulan avantajlı vade ve faiz imkanlarının etkisiyle konut kredilerindeki artış 9 ayda 78,4 milyar TL oldu.

Aydın-Denizli otoyolu için 11.9 milyar TL'lik teklif!

Bugüne kadar 9 kez iptal ya da ertelemeye uğrayan Aydın-Denizli otoyol ihalesi 3 Temmuz'da yapıldı. Peki Aydın-Denizli otoyolunda verilen garantiler neydi?

Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin ertelenmesine tepki!

Aydın – Denizli otoyolu ihalesi 9'uncu kez ertelendi. DESİAD'dan konuya ilişkin tepki gösterildi. İhale 3 Temmuz'da gerçekleştirilecek...

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Aydın 9 ayda 300 kilometre yol yapıldı Haberi

Aydın 9 ayda 300 kilometre yol yapıldı

Başkan Çerçioğlu, “2016 yılında bu yıl yaptığımızın en az iki katını vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getireceğiz” dedi.

Didim’den , Buharkent’e kadar tüm ilçelerde çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Aydınlıların hak ettiği karayollarındaki ulaşım konforunu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyorlar. 2015 yılının 9 aylık döneminde 378 bin metrekare sıcak asfalt yol yapılırken, 73 bin metrekare doğu gurubu beton parke , 84 bin metrekare batı gurubu beton parke, 1 Milyon 605 bin metrekare asfalt kaplama yol ve 53 bin metrekare beton parke döşeme tamiratı gerçekleştirildi.

İlk etapta Didim ve Kuşadası gibi yaz turizminin yoğun yaşandığı ilçelerde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını şu an il geneline yaydığın açıkladı.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelindeki çalışmaların 2016 yılında çok daha büyüyerek devam...