19 / 04 / 2024

Aydın Adliye Sarayı

Aydın Adliye Sarayı

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Niğde Adliye Sarayı inşaatına ilişkin 4 soru TBMM'de!

Niğde Adliye Sarayı TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, inşaatın ne zaman tamamlanacağını sordu..

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Ankara Adliye Sarayı yıkılacak!

Ankara Adliye Sarayı için yıkım kararı çıktı. Önümüzdeki aylarda yıkılacak Adliye Sarayı'nın yerine yenisi inşa edilecek.

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

Aydın Emlak Sarayı hizmete açıldı!

Nazilli'de yeni emlak ofisi ''Emlak Sarayı'' düzenlenen törenle açıldı. Emlak Sarayı'nın açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katıldı.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Elbistan Adliye Sarayı 2017'de açılacak!

20 milyon 83 bin TL’ye ihale edilen Elbistan Adliye Sarayı’ndaki inşaat çalışmaları hız kazandı. Bodrum ve zemin katı büyük oranda tamamlanan adliye sarayının 2017 yılı yazında hizmete açılacağı belirtiliyor.

Gebze Adliye Sarayı'nda sona gelindi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Cephanelik bölgesinde 70 bin metrekare alan üzerine inşaatı devam eden yeni Adliye Sarayı'nın yapımında sona gelindi. Adliye sarayının önümüzdeki aylarda açılması planlanıyor.

Tokatlı Avukatlar yeni adliye sarayı istiyor!

Tokat Barosu Başkanı Av. Faruk Bostancı, yeni bir adliye sarayı için yapılan girişimlerinin sonuçsuz kaldığını ifade ederek, “Tokatlılar olarak, üvey evlat muamelesi görmeyi de hak etmediğimiz kanaatindeyim” dedi.

Bolu Yeni Adliye Sarayı'nda temel kazma çalışmaları sona yaklaştı!

İlk Kazması geçtiğimiz ay vurulan ve 2018 yılında tamamlanarak Bolu halkının hizmetine açılması beklenen Yeni Adliye Sarayının temel kazma çalışmalarında sona gelindi.

Aydın Adliye Sarayı Haberi

Aydın Adliye Sarayı

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı projesi için çalışmaların başaldığını söyledi. Savaş, Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için çalıştıklarını kaydetti.

Yeni Akit'te yer alan habere göre, AK Parti Aydın Milletvekili Savaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “AK Parti Aydın Milletvekillerinin Adalet Bakanlığıyla yaptığı görüşmeler neticesinde daha önceden belirlenen adliye sarayının yeriyle ilgili imar çalışmaları, Efeler Belediyesi Meclis kararıyla onaylandı. Bizler de 2019 yatırım programına dahil edilmesi için Adalet Bakanlığımızla görüşmelerimize başladık. Aydınlı hemşehrilerimize verdiğimiz büyük bir proje sözü daha hayata geçiriliyor. Uzun zamandır çok yakından takip ettiğimiz bir projeydi. Aydın’a ve Aydınlı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Yeniköy, Ovaeymir ve Osman Yozgatlı Mahallelerimize yeni adliye sarayımızla birlikte büyük...