26 / 04 / 2024

Aydın Ağaoğlu kimdir

Aydın Ağaoğlu kimdir

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Yapılandırma talebinde bulunan borçlulardan şu anda aylık yüzde 2,02'e varan yüksek faizler talep edilmektedir. Yani faiz bindiriyorlar." dedi.

Bankalar yapılandırmaya yanaşmıyor!

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Ağaoğlu, Kredi işlemleri ve kredi kartları hakkında yönetmelik yayınlanmasına rağmen hiçbir banka bu yönetmeliği dikkate almadı." dedi.

Maketten konut satışı yasaklamalara rağmen devam ediyor!

Tüketici Sorunları Derneği, iki yıl önce çıkartılan Tüketici Kanunu'nda maketten emlak satışlarına yasak getirilmesine rağmen, inşaat şirketlerinin "etkili ve yüksek bütçeli kampanyalarla" pazarlama faaliyetlerine devam ettiğini açıkladı.

Elektrik dağıtım şirketlerine uyarı!

TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu: "Elektrik dağıtım şirketleri, olumsuz hava koşullarında tüketicilerin mağdur edilmemesi için gerekli tedbirleri alarak, yaptıkları işin kamusal hizmet olduğunun bilinci ve ciddiyetiyle çalışmalıdır" dedi.

Aydın Ağaoğlu'ndan dolandırıcılık uyarısı!

Uzunca bir süredir elektrik dağıtım şirketlerinin tüketicilerden belirli bir oranda kaçak bedeli tahsil ettiğini dile getiren Ağaoğlu, tüketicilerin bu bedelleri geri almasının hiç de söylendiği gibi kolay olmadığını anlattı...

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Aydın Ağaoğlu, bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafının, "mutasyona uğrayıp" biraz da yasal haliyle "kredi tahsis ücreti" olduğunu belirterek, bu bedelin tüketici haklarına aykırılık teşkil ettiği iddiasıyla Danıştayda dava açacaklarını söyledi.

Kredi tahsis ücreti yargıya mı taşınıyor?

TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi. Ağaoğlu, konuyu Danıştay'a taşıyacaklarını söyledi...

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınıyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Aydın Ağaoğlu: Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Bayramda kredi kullanacaklara uyarı!

Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bankaların tüketicilere çeşitli kredi imkanları sunduğunu belirterek, vatandaşları gereksiz borçlanmalara yol açabilecek kredileri kullanmaktan kaçınmaları konusunda uyardı

Bayramda kredi kullanacaklar dikkat!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bankaların tüketicilere çeşitli kredi imkanları sunduğunu belirterek, vatandaşları gereksiz kredi kullanmaktan kaçınmaları konusunda uyardı...

Aydın Ağaoğlu Ağustos ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi!

TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu: " Fiyat artışları hakkında yapılan tespitlerin genel ürünleri kapsamasından ötürü tüketicinin en temel ihtiyacı gıda ürünleri için ayrı değerlendirme yapılmalı" dedi

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ağaoğlu Central Park basın toplantısı yarın!

Cityscape Turkey 2016 fuarına Ağaoğlu Central Park projesiyle katılacak olan Ağaoğlu Şirketler Grubu, proje lansmanı için 23 Mart Çarşamba günü, Ağaoğlu Central Park satış ofisinde basın toplantısı düzenleyecek.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Ağaoğlu Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması 11 Haziran'da!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 11 Haziran Perşembe günü Ağaoğlu çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibi, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, “Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması” isimli muhteşem bir performans sergileyecek.

Ağaoğlu'nun Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı!

TURMEPA'nın Ağaoğlu desteğiyle hayata geçirilen 'deniz süpürgesi' Boğaz'ı temizlemek için sefere çıktı DenizTemiz Derneği (TURMEPA) ve Ağaoğlu Şirketler Grubu desteğiyle hayata geçirilen 'Temiz Deniz Süpürgesi' ilk seferine çıktı.

Ağaoğlu Temiz Deniz Süpürgesi'nin ilk seferini başlattı!

DenizTemiz Derneği / TURMEPA’nın Ağaoğlu Şirketler Grubu desteği ile hayata geçirdiği Temiz Deniz Süpürgesi ilk seferine çıktı. Ali Ağaoğlu toplumsal fayda sağlayan projelerin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.

Ağaoğlu'ndan reklam filmi açıklaması!

RTÜK Üyesi Ali Öztunç'un Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun kendisinin oynadığı kampanya reklamındaki bayrak uygulamasına tepki göstermesine karşın Ağaoğlu'ndan ilk açıklama geldi. İşte o açıklama...

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar 24 Ocak Cumartesi günü, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı.

Aydın Ağaoğlu'ndan dolandırıcılık uyarısı!

Uzunca bir süredir elektrik dağıtım şirketlerinin tüketicilerden belirli bir oranda kaçak bedeli tahsil ettiğini dile getiren Ağaoğlu, tüketicilerin bu bedelleri geri almasının hiç de söylendiği gibi kolay olmadığını anlattı...

Ağaoğlu Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi başladı!

" Gayrimenkul Uzmanlığı " sertifika programının ilk dersi 6 Aralık Cumartesi günü yapıldı. Başarılı olanların Ağaoğlu bünyesinde istihdam edileceği sertifika programının ilk dersi My Office’de gerçekleşti.

Ağaoğlu Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi başladı!

Gayrimenkul uzmanlığı sertifika programının ilk dersi 6 Aralık Cumartesi günü yapıldı. Başarılı olanların Ağaoğlu bünyesinde istihdam edileceği sertifika programının ilk dersi Ağaoğlu My Office’de gerçekleşti.

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Aydın Ağaoğlu kimdir Haberi

Aydın Ağaoğlu kimdir

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, başta konut olmak üzere tüketici kredilerine yönelik yapılandırma talebinde bulunan borçlulardan aylık yüzde 2,02'e varan yüksek faizler talep edildiğini öne sürerek, bu durumda bankaların yapılandırmaya ilişkin yönetmeliğin ruhunu anlamadığının görüldüğünü söyledi.


Ağaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın bizzat açıklama yaparak duyurduğu, tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarının 72 aya kadar vadeyle yapılandırılmasına yönelik projenin bankalar tarafından engellendiğini iddia etti.


Başbakan Yıldırım'ın açıklamasının ardından kredi işlemleri ve kredi kartları hakkında değişiklik içeren yönetmeliklerin 27 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatan Ağaoğlu, borçlarını yapılandırarak ödemek için bankalara koşan milyonlarca insanın umutlarının kırıldığını ifade etti.


Ağaoğlu, yaklaşık 11 milyon kişinin 260 milyar liralık borcunun yapılandırılması fırsatının önüne engeller çıkarıldığını savunarak, "Çünkü yönetmelikte hangi tür kredi...