23 / 04 / 2024

aydın atatürk meydanı nerede

aydın atatürk meydanı nerede

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu’da yapımı tamamlanan Atatürk Meydanı’nın açılışını yaptı. “Karacasu seninle gurur duyuyor” tezahüratları arasında konser alanına gelen Çerçioğlu, konsere yoğun sevgi gösterileri arasında geldi...

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı son halini aldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün konuşma yapacağı Altıparmak Atatürk Meydanı ile ilgili bilgi verdi. Altepe, üst kolonlardaki yıkımların tamamlandığını, tüm beton alanların düzenlemesinin ve dış bölgedeki zemin kaplamalarının bittiğini söyledi.

Bursa Altıparmak Atatürk Meydanı gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Marka Kent Bursa’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen Altıparmak Atatürk Meydanı, kombine etkinliklerin birbiri ardına düzenlenebileceği çok özellikli alan haline getiriliyor.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Bursa Atatürk Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım çalışmalarının tamamlandığı Atatürk Stadyumu, Atatürk Meydanı olarak içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim sahası ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak Bursa’ya kazandırılıyor.

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi!

Tarkim Havacılık'ın Atatürk Havalimanı'ndaki 2 hangarı mühürlendi. Şirket çalışanlarının apron kartları iptal edilirken, hangarda bulunan 11 uçakta ise arama yapıldı.

Manisa Salihli'deki Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

Atatürk Havalimanı kapanacak mı?

Hamdi Akın, Atatürk Havalimanı’nın kapanmayacağını belirterek, “Bizim 2021 yılına kadar sözleşmemiz var. 3. havalimanı diyelim ki 2019’da bitti, onun kabulleri, THY’nin hazırlanması, her şeyin hazır olması bir günde olmayacak.

Aydın'da 61 milyonluk 5 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın Atatürk Spor Salonu'nda, bakanlığına bağlı kurumlarca 61 milyon lira tutarındaki 5 yatırımın temel atma ve orman mahallelerine sertifika dağıtım törenine katıldı.

aydın atatürk meydanı nerede Haberi

aydın atatürk meydanı nerede


Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu’da yapımı tamamlanan Atatürk Meydanı’nın açılışını yaptı.


Atatürk Meydanı açılışı ve sanatçı Ankaralı Ayşe konserine katılmak üzere Karacasu ilçesine gelen Başkan Çerçioğlu’nu Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve vatandaşlar karşıladı. Otobüs ile vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu çok sayıda araç konvoyu ile ilçe merkezine geldi. “Karacasu seninle gurur duyuyor” tezahüratları arasında konser alanına gelen Başkan Çerçioğlu, konsere vatandaşların yoğun sevgi gösterileri arasında geldi.


Alkışlar eşliğinde Karacasu halkına seslenen Başkan Çerçioğlu, kendisine gösterilen ilgi nedeniyle Karacasululara teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, “Biz hizmet için varız. Karacasu’nun sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmet büyükşehir belediyesi tarafından verilecek. hizmete devam edeceğiz” dedi.


Başkan Çerçioğlu’nun Atatürk Meydanı’nın açılış kurdelesini...