16 / 04 / 2024

Aydın atıl durumdaki havuzlar ne olacak

Aydın atıl durumdaki havuzlar ne olacak

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Efeler İlçesi’nde bulunan, atıl ve kaderine ter edilmiş durumda hizmet bekleyen Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın yerine spor alanları yapılacağı öğrenildi.

İBB Sultangazi projesinin temeli bugün atılıyor! 448 yeni konut geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konutluk yeni projesinin temeli bugün atılacak. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un konu ile ilgili paylaşımı ve proje ile ilgili detaylar...

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Türkiye’de 2.1 milyon futbol sahası büyüklüğündeki tarım arazisi atıl durumda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ekilmeyen tek karış arazi kalmayacak. Hepsini üretime kazandıracağız" sözlerinin ardından ekilmeyen atıl durumdaki 1.5 milyon hektarlık tarım arazisi için harekete geçiliyor. Bu kapsamda, atıl durumdaki arazilerin üretime kazandırılması hedefleniyor.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ Güngören projesinin temeli yarın atılıyor!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine öncülük eden KİPTAŞ, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin temelini yarın atıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

İzmit Çınar Evler'in temeli bugün atılıyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olan İzmit Çınar Evler Projesi’nin temeli bugün atılıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin temeli atılıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli, 11 Aralık Cuma günü atılıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak!

İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak.İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılıyor.

Levent Camisinin temeli bugün atılıyor!

Levent Camisi'nin temel atma töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak...

Aydın atıl durumdaki havuzlar ne olacak Haberi

Aydın atıl durumdaki havuzlar ne olacak

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Efeler İlçesi’nde bulunan, atıl ve kaderine ter edilmiş durumda hizmet bekleyen Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın yerine spor alanları yapılacağı öğrenildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Hüseyin Aksu Spor Tesisleri’ndeki antrenman sahasına yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi, Efeler’deki Pınarbaşı Yüzme Havuzları’na kaydırılmıştı. Fakat havuzların teleferik tellerinin altında kaldığı için riskli bulunduğu gerekçesiyle dönemin Aydın Belediyesi tarafından inşaat ruhsatı verilmemişti. Efeler’e yapılması planlanan Olimpik Yüzme Havuzu Projesi de böylelikle Nazilli’ye kaydırılmak zorunda kalmıştı.

Nazilli’ye havuzların yapılması için son aşamaya gelinirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ın Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın spor alanları yapılması için yerine yatırım konusunda Spor Genel Müdürlüğüyle görüşme yaptığı öğrenildi. Genel Müdürlüğün ise konuya sıcak baktı ve havuzların...