26 / 04 / 2024

Aydın Aydınlar

Aydın Aydınlar

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Esenler, Namıkkemal Mahallesi'nde kuruldu.

Afetlerde Türkiye farkı: Batı'da sigortası olmayanlara konut yok!

‘Medeniyetler beşiği’ olarak bilinen Avrupa, doğal afetlerde vatandaşına sırt çeviriyor. Ülkemizde mağdur olanlar için bütün imkânlar seferber edilirken, Avrupalı devletler sigortası olmayanlara karşılıksız bir destek vermiyor...

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Eylül ayında 12,4 milyon lira hesaplara peş peşe yattı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 15 Temmuz şehit yakınları ve gazileri ile Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanların yakınları ve diğer hak sahipleri için eylül ayında 12,4 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı.

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Vestel NFK64112 No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürünlerde 7.500 TL indirim!

Vestel’den buzdolabı almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Vestel, NFK64112 EKX GI PRO WIFI 588 Lt No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürün alınlarında 7.500 TL indirim sağlayacağını açıkladı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydınlar ve Turgut Gündüz ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan ev hanımları için mükemmel karar! Kocalar da tıklasın kadınlar da… Ucunda para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çeşitli alanlarda adımlar atılmaya devam ediyor. Bakanlıkn ev kadınlarına olan destekleri de geniş bir yelpazede sunmaya başlayacak. Kadınlara ödenen paralara yılbaşından sonra düzenleme yapılması bekleniyor.

İslam Memiş gram altın için yeni rakamı açıkladı! Sakın altınlarınızı bozdurmayın

Son dakika altın gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının beklediği gram altın için yeni rakamı Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. 

Zen Pırlata tektaş yüzüklerde yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zen Pırlanta, bütün kadınların severek kullandığı pırlanta tektaş yüzüklerde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Peki, Zen Pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Altını olanlar hemen bunu yapın! Asla pişman olmayacaksınız

Altını olan vatandaşlara önemli bir uyarı geldi. Altını olan vatandaşların altınları güvenli bir banka hesabına taşımaları ve fiyatlar uçtuğunda da bozdurmaları gerektiğini ifade etti.

Aydın Aydınlar Haberi

Aydın Aydınlar

Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Aydınlar, İlyas Gündüz, Sabri Uslu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Ataol Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik sanayi sitesi, otel, okul, hastane, iş hanı, kentsel dönüşüm, kentsel yenileme, kentsel düzenleme, kentsel plan, proje işleri, kültür ve sanat, spor, sosyal hizmet, coğrafi ve kent bili sistemleri, park ve bahçe, çevre düzenlemesi katı atık ve çöp toplama, dolgu tefsiye, kanal kanalizasyondu şebekesi, her türlü alt yapı, kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binaların ve tesislerin yapı taahhüdünde bulunmak ve bunlara ait bilumum sıhhi tesisat alt yapı, dekorasyon, plan, proje ihalelerine katılmak, taahhütleri...