23 / 04 / 2024

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı,, 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde il genelinde 300 kilometre yolu Aydınlıların hizmetine sundu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamı tamına 403 personel alacak! Son 4 gün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 403 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs 2023 olduğu duyuruldu.

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvuru süresi dolmadan bakın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN, KPSS şartı olmadan santral operatörü alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi 30 adet konutu satışa çıkardı! 4+1, 3+1 ve 2+1 Ankara'da hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan Çankaya İlçesinde yer alan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesinde konumlanan 30 adet konut ve 1 adet dükkan satışı yapacağını ilan edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Haberi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı

Başkan Çerçioğlu, “2016 yılında bu yıl yaptığımızın en az iki katını vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getireceğiz” dedi.

Didim’den , Buharkent’e kadar tüm ilçelerde çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Aydınlıların hak ettiği karayollarındaki ulaşım konforunu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyorlar. 2015 yılının 9 aylık döneminde 378 bin metrekare sıcak asfalt yol yapılırken, 73 bin metrekare doğu gurubu beton parke , 84 bin metrekare batı gurubu beton parke, 1 Milyon 605 bin metrekare asfalt kaplama yol ve 53 bin metrekare beton parke döşeme tamiratı gerçekleştirildi.

İlk etapta Didim ve Kuşadası gibi yaz turizminin yoğun yaşandığı ilçelerde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını şu an il geneline yaydığın açıkladı.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelindeki çalışmaların 2016 yılında çok daha büyüyerek devam...