25 / 04 / 2024

Aydın Büyükşehir Belediyesinin logosu belirlendi mi

Aydın Büyükşehir Belediyesinin logosu belirlendi mi

Aydın Büyükşehir Belediyesi 'ni temsil edecek logonun belirlenmesi amacıyla yapılan yarışmada finale kalan son üç eser jüri tarafından belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin logosu, halk oylamasıyla belirlenecek

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Aydın Büyükşehir Belediyesinin logosu belirlendi mi Haberi

Aydın Büyükşehir Belediyesinin logosu belirlendi mi


Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek logonun belirlenmesi amacıyla yapılan yarışmada finale kalan son üç eser jüri tarafından belirlendi. Büyükşehir Belediyesi'nin logosu, halk oylamasıyla belirlenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yarışmaya olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, "16 Haziran'da başlayıp 14 Temmuz'da tamamlanan başvuru sürecinde yarışmaya yurtiçi ve dışından 700 kişi katıldı. Emek verip eser gönderen tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bizim için en önemli kriter Aydın'ı, belediyemizi, kültürel dokumuzu en iyi ifade edebilecek logoyu seçmekti. Kurul üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrası halkımızın takdiri" açıklamasını yaptı.


5 Ağustos'ta açıklanacak

"DEHLİZ", "AZMK15" ve "CA1HEP" rumuzlarıyla seçilen tasarımlar için 21-27 Temmuz tarihleri arasında, Aydın Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi www.aydin.bel.tr adresinden, Aydın Büyükşehir Belediyesi giriş katı, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi, Vali Yazıcıoğlu Kültür...