28 / 03 / 2024

Aydın hamitabat mahallesi inşaat asansörü

Aydın hamitabat mahallesi inşaat asansörü

Aydın Çine Hamitabat Mahallesi'nde 5 katlı binanın dış cephesini boyamak için kurulan inşaat asansöründe halatının kopması sonu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Aydın'da 5 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 16 Eylül'de!

Aydın ili Sultanhisar Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Aydın'da 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umutlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye satıyor.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın Germencik'te 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Germencik İcra Dairesi, Aydın ili, Germencik ilçesi, Hıdırbeyli Mahallesi'nde bulunan fabrikayı ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Efeler'de 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Aydın 1. Satış Memurluğu, Aydın ili, Efeler ilçesi, Güzelhisar Mahallesi, 6359 ada 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Aydın'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Aydın Çine Mutaflar Mahallesi’nde çıkan arazi kavgasınra iki kişi yaralandı...

Aydın'da evin zemini çöktü: 3'ü ağır 10 yaralı! 

Aydın'ın Köşk ilçesi Akçaköy Mahallesi'nde bir evde çökme meydana geldi. Düğünden sonra gelin ve damat ile davetlilerin geldiği evin salon kısmında yaşanan çökme sırasında, 10 davetli yaralandı...

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

Aydın hamitabat mahallesi inşaat asansörü Haberi

Aydın hamitabat mahallesi inşaat asansörü

Aydın'ın Çine ilçesinde binanın dış cephesini boyamak için kullanılan asansörün halatının kopması sonu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Hamitabat Mahallesi'nde 5 katlı binanın dış cephesini boyamak için kurulan asansörde çalışan kardeşler Ali ve Hüseyin Tamam, halatın kopması üzerine düştü.


112 Acil Servis ekiplerince Devlet Hastanesine kaldırılan Tamam kardeşlerden Ali hayatını kaybederken Hüseyin, Aydın Devlet Hastanesine sevk...