23 / 04 / 2024

aydın hükümet konakları

aydın hükümet konakları

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT düzenlemesinin ardından staj ve çıraklık sigortası olan vatandaşların kapsam dışında kalmasından sonra yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı emekli olmak isteyenler tarafından merak ediliyordu. Konu ile ilgili gelişmeler yakından izlenirken, hükümet kanadından ardı ardına flaş açıklamalar geldi.

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Hükümet ayçiçek yağlarının fiyatını düşürecek kararı açıkladı! BİM'de indrim yapıldı

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde! "Bayram ikramiyesi bu sene 2 bin 500 TL yatsın" Hükümet ne cevap verdi?

Türkiye'de artan dolar kuru ve enflasyon nedeniyle emekli maaşları da eridi. Bu sene 1000 TL bayram ikramiyesi alacak emekliler, bu rakamın 2 bin 500 TL'ye çıkarılmasını istiyor. Emeklilikler, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Ancak hükümet cephesinden ses çıkmadı.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Hükümet düğmeye bastı! Vatandaşın üzerindeki vergi yükü hafifletiliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi sisteminde vatandaş odaklı reform adımları için kolları sıvadı. "Ödeme gücüne göre artan oranda vergilendirmeyi" esas alan hükümet, 2002'den bu yana KDV, ÖTV, damga vergisi ve iletişim vergisi başta olmak üzere dolaylı vergi yükünü de hafifletmeye devam ediyor...

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Konya Meram'da hükümet konağının temeli atıldı!

Konya'nın Meram ilçesine inşa edilecek olan Meram Hükümet Konağı'nın temel atma töreni gerçekleşti.

aydın hükümet konakları Haberi

aydın hükümet konakları

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyap ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 27 Ağustos'ta yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası    :    2018/366040  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 7.971,40 m² inşaat alanına sahip Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale...