25 / 04 / 2024

Aydın ilinde Devlet Su İşleri

Aydın ilinde Devlet Su İşleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 13 milyon lira tutarındaki 10 adet yatırım müjdesi ile Aydın’a gidiyor. Eroğlu ayrıca 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak.

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için çalışmalar başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için düğmeye basıldı.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Aydın'a 13 baraj yapılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Aydın ilinde Devlet Su İşleri Haberi

Aydın ilinde Devlet Su İşleri

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın programı kapsamında Aydın ilinde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen 4 tesisin temelini atacak ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından tesis edilen Kuşadası Karaoluk Yangın Gözetleme Kulesi’nin açılışını yapacak. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca orman köylülerini kalkındırmak için kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikalarını dağıtacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 6 Şubat Cumartesi günü saat 10.30’da Aydın ilinde düzenlenecek olan toplu temel atma merasimi ile Aydın’a 61 milyon TL’lik muhteşem bir yatırım kazandıracak.


AYDIN’A 61 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek toplu temel atma merasiminde Karacasu Barajı Gövde ve Dolusavak Yükseltilmesi İnşaatı, Yenipazar-Dalama Sulaması Yenileme ile 2 adet taşkın...