19 / 04 / 2024

aydın Kızılcabölük Mahallesi

aydın Kızılcabölük Mahallesi

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Koçak 14 ayar altın yüzük ve kolyelerde yüzde 30 indirim! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zarifliğin ve şıklığın adresi Koçak Pırlanta’da 14 ayar altın yüzük ve kolyelerde yüzde 30 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak Pırlanta 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Altın yüzük fiyatlarında yüzde 25'e varan indirim! Altınbaş altın yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Altın fiyatlarının düşüşünü fırsat bilen binlerce kişi altın takı almaya başladı. Altın yüzük fiyatları Altınbaş'ta yüzde 25'e varan indirimle satılıyor. Peki Altınbaş'ta altın yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş altın yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Aydın'da 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umutlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye satıyor.

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

aydın Kızılcabölük Mahallesi Haberi

aydın Kızılcabölük Mahallesi

Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi'nde yaşayan gençlerin derdi büyük. Arazilerin tapusu olmayan mahallede yuva kurmak isteyen gençler, yaptırdıkları evlere tapu olmadığı için ne elektrik bağlatabiliyor ne de evlenip evlerinin içine girebiliyor. Yetkililerden yardım isteyen gençler, yuva kurup dünyaevine girebilmek için bu sorunun ortadan kaldırılmasını istiyor. Geleneklere göre evi olmayan erkeklere kız verilmeyen Aydın'ın mahallelerinde evlenme çağındaki gençler kadar aileleri de bu durum karşısında oldukça güç duruma düşüyor. Aydın'ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük'te ortaya çıkan sorun her geçen gün gençleri mağdur etmeye devam ediyor. Büyükşehir olmadan önce köy muhtarlığının verdiği izin kağıdı ile Özel İdare'den imar izni alıp evlerine elektrik bağlatabilen köylülere şimdi ne köy muhtarlığı izin kağıdı verebiliyor ne de büyükşehir imar izni. Yıllardır tapusuz arazilere evlerini yapıp...