26 / 04 / 2024

Aydın makilik alanları

Aydın makilik alanları

Aydın'da makilik yangını çıktı. Kuyucak ilçesinde çöplük olarak kullanılan arazide çıkan yangının makiliğe sıçraması sonucu 10 hektarlık alan zarar gördü. Yangına havadan 4 helikopter ve 1 amfibi tipi uçağıyla müdahale etti.

Yavuz Aydın sordu: Merkez Bankası Başkanı ev bulamıyorsa 7.500 TL maaş alanlar ne yapacak?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te yaptığı açıklamasında kiralık ev fiyatlarına değindi. İşte Aydın'ın o açıklamaları...

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Aydın Nazilli'de riskli alan kararı!

Aydın Nazilli'nin Karaçay Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Aydın'da konut fiyatları el yakıyor!

Aydın’da alternatif konut alanları açılmaması nedeniyle konut fiyatları yükselişini sürdürüyor.

Aydın'da eski otogar alanına yapılacak iki iş merkezi projesi durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski otobüs terminali alanlarında yapacağı iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. İşte mahkeme kararı sonucu alınan bilgiler...

Aydın'daki iş merkezi projelerine mahkemeden durdurma!

Aydın'daki eski otogar alanlarında yapılacak iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. Şehirlerarası otobüs terminali olarak kullanılan alanda DİM 1, Zafer Meydanı'nda minibüs garajı olan alanda ise DİM 2 projesi hayata geçirilecekti

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

Denizli ve Aydın'da sit alanları değerlendirme projesi başladı!

2014 Yılı Yatırım Programı “Tabiat Varlıkları ve Doğal Sit Alanları Yeniden Değerlendirme Projesi” alt projesi olan “Korunan Alanlarda Biyo-Ekolojik Araştırma Projesi” süreci Denizli ve Aydın'da başladı...

Aydın'da atıl durumdaki havuzlar spor alanı olacak!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Efeler İlçesi’nde bulunan, atıl ve kaderine ter edilmiş durumda hizmet bekleyen Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın yerine spor alanları yapılacağı öğrenildi.

Aydın Aksoy Konakları satış ofisi!

Aydın Aksoy Konakları projesi içerisinde fitness salonu, sauna, 4 adet yüzme havuzu, cafe, restoran, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, barbekü alanı, yürüyüş alanları, açık otopark yer alıyor. Aydın Aksoy Konakları satış ofisi adresi haberimizde yer a

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı!

Aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor.

Aydın'da 4 hektar alan küle döndü!

Aydın'ın Didim ilçesinde Hisar Mahallesi, Tekağaç mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz ve Didim İtfaiyesine ait 2 itfaiye aracıyla müdahale edildi...

Aydın makilik alanları Haberi

Aydın makilik alanları

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde çöplük olarak kullanılan arazide çıkan yangının makiliğe sıçraması sonucu 10 hektarlık alan zarar gördü.


Evlidağ mevkisinde bulunan çöp döküm bölgesinde henüz tespit edilemeyen nedenle çıkan yangına, Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri havadan ve karadan müdahale etti. Yangının ormanlık alana sıçramasını önlemeye çalışan ekiplerin arazinin dağlık olması nedeniyle zorlandıkları gözlendi. 


Nazilli Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, 70 orman söndürme işçisi, 8 teknik personel, 7 orman yangın söndürme arazözü, 5 tanker, 2 dozer, 2 belediyeye ait yangın söndürme aracı ve kepçe ile yangına müdahale ettiklerini belirti.


Yangına, arazinin yapısı ve yoğun duman nedeniyle havadan 4 helikopter ve 1 amfibi tipi uçağıyla müdahale edildiğini hatırlatan Sönmez, 10 hektarlık alanın yangında zarar gördüğünü söyledi.


Sönmez, yangının ormanlık alana sıçramadan tamamen kontrol...