19 / 04 / 2024

aydın nazilli kat karşılığı inşaat

aydın nazilli kat karşılığı inşaat

Nazilli Belediye Başkanlığı tarafından 1.914,03 metrekare arsa üzerine toplam inşaat alanı yaklaşık 2871 metrekare olan inşaat yapım işi 2 milyon 9 bin 700 TL'ye kapalı teklif usulü ile kat karşılığı ihaleye çıkarılıyor.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşması nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. 

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

aydın nazilli kat karşılığı inşaat Haberi

aydın nazilli kat karşılığı inşaat

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Nazilli Belediye Başkanlığından:


Madde l - İhale Konusu İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı;

İlçemiz Dallıca mahallesinde bulunan, mülkiyeti Belediyemize ait olan, tapuda 1676 parsel numarası ile kayıtlı 1.914,03 m2 arsa üzerine toplam inşaat alanı yaklaşık 2871 m2 olan inşaat yapımı 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/A maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı ihaleye çıkarılmıştır.

Madde 2 - İhale Dokümanının Temini;

İhale dokümanı 350,00 TL bedel karşılığı Nazilli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden (Yeni Mah. Hürriyet Cad. No: 180 Nazilli/AYDIN adresinde) temin edilecektir.

Madde 3 - İhalenin Yapılacağı yer, Tarih, Saat ve İhale usulü;

a) İhalenin yapılacağı yer; Nazilli Belediyesi Encümen Toplantı Salonu (Yeni Mah. Hürriyet Cad. No: 180 Nazilli/AYDIN)

b) İhale tarihi       :  14.05.2015 Perşembe günü

c) İhale saati...