29 / 03 / 2024

Aydın Otopark İnşaat

Aydın Otopark İnşaat

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aydın ve Hasan Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Otopark İnşaat Haberi

Aydın Otopark İnşaat

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aydın ve Hasan Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-T.C Hudutları dahilinde otoparklar işletmek,yönetmek,kiralamak,kiraya vermek 2-Her türlü otopark sistemlerini ithal etmek, 3-Konusu ile ilgili her türlü parkomat cihazları ile yedek parçaların ithalatı'nı yapmak,satın almak,kiralamak veya kiraya vermek, 4-Otopark ve bina güvenliği ile ilgili bilgisayarlı otopark sistemlerinin, geçiş kontrol ve bina güvenlik sistemlerinin bilgisayar ve donanımının ithali,işletmesi ve kiralanması 5-Gerek turizm alanında gerek otoparklarla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının açacağı ihalelere girmek ve otoparklarla ilgili bariyer ve sistemlerini kurmak veya ,kurdurmak,kiraya vermek veya kiralamak, 6-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına...