18 / 04 / 2024

aydın ticaret odası

aydın ticaret odası

Tabela kararının uygulanmasının ertelenmesi için Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na başvurduklarını açıklayan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Kentsel Sit Alanı Bölgesi’nin de revize edilmesini istedi.

Efeler Belediyesi'ne yeni hizmet binası geliyor!

Efeler Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı, Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Nedim Ünal mazeretli olarak katılmadı.

Hakan Ülken: Aydın'nın modern bir fuar alanına ihtiyacı var!

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, fuar alanı eksikliği nedeniyle Aydın'ın 5 önemli fuar organizasyonuna ev sahipliği yapamadığını söyledi.

Turizmde 2019'a kadar 50 milyar dolar döviz hedefleniyor!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy; Bizim dostlarımız diye geçindiğimiz müttefiklerimizin dahi bize vize uygulayan bir Avrupa var, dedi... 2019 yılına kadar 50 milyon ziyaretçi 50 milyar dolar döviz hedeflendiğini belirtti...

Aydın Ticaret Odası Aydın'ın turist hayalini gerçekleştiriyor!

Aydın Ticaret Odası, geçtiğimiz hafta, İrlanda, Macaristan, Litvanya ve Hollanda’dan gelen ilk yoğun katılımlı turist kafilesinden sonra bugün de Yunanistan’dan gelen 52 kişilik turist heyetini Aydın’da gezdirdi.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Aydın'da 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Güzelhisar'da yer alan arsayı 18 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

aydın ticaret odası Haberi

aydın ticaret odası

 Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 1,2 ve 3'üncü derece arkeolojik sit alanları ve kentsel sit alanı sınırları içerisinde kalan ve tescilli yapıların siluetini olumsuz yönde etkileyen işyeri reklam tabelalarının değiştirilmesine karar vermişti. Karar ile ilgili AYTO Başkanı Hakan Ülken, AYTO üyesi esnaf ile Sevgi Yolu’nda basın açıklaması yaptı.


Ramazan Paşa Mahallesi, Doğu Gazi Bulvarı ve Batı Gazi Bulvarı’nı kentsel sit olarak yorumlanmasının yanlış olduğunu savunan Ülken, “Son dönemde Büyükşehir Belediyemizin sınırları ve yetki alanındaki bölümlerde Büyükşehir zabıtası, Efeler Belediyemizin yetki alanındaki bölümlerde Efeler Belediyesi’nin zabıta personelleri tarafından üyelerimize tebligatlar yapıldı. Bu tebligatlar, Hükümet Bulvarı, Doğu Gazi ve Batı Gazi Bulvarı ve Sevgi Yolu gibi çok geniş ve Aydın’ın ekonomisinin kalbinin attığı yerde ‘Tabelalarınızı cephenizin 5/1’ine düşüreceksiniz’ diye başlayan ve...