20 / 04 / 2024

Aydın Vakıflar binası için çalışmalar başladı

Aydın Vakıflar binası için çalışmalar başladı

Aydın Efeler’de Atatürk Kent Meydanı yanında yer alan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü lojmanları olarak kullanılan binanın yerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni hizmet binası yapımı için yıkım çalışmaları başladı.

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Vakıflar'ın yüzde 200'lük kira zammı Meclis gündeminde!

CHP Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün kiralık iş yerlerine yüzde 120, konutlara da yüzde 200 zam yaptığını kaydederek söz konusu artışla ilgili soru önergesi verdi.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

O ildeki 2 adet TOKİ konutu satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesinde yer alan iki adet konutu satıyor. Peki Muğla Menteşe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları, 16 Ekim 2023 ve 1 Kasım 2023'te sona eren ortaöğrenim ve yükseköğrenim başvurularının tamamlanması ile birlikte araştırılmaya başlandı. 2023-2024 yılları arasında VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte haberin ayrıntıları...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Vakıflar binası için çalışmalar başladı Haberi

Aydın Vakıflar binası için çalışmalar başladı

Aydın Efeler’de Atatürk Kent Meydanı yanında yer alan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü lojmanları olarak kullanılan binanın yerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni hizmet binası yapımı için yıkım çalışmaları başladı. Yapılan denetimler sonucunda binanın deprem yönetmeliğine uygun olmaması ve güçlendirme çalışma maliyetlerinin yeni bina yapımına göre daha yüksek olması nedeniyle lojman binası yerine zeminle birlikte toplam 6 katlı bir bina yapılacak. Bina üzerinde kayda değer malzemelerin sökümü için başlatılan çalışmaların sona ermesiyle birlikte belediyeden alınan yıkım izni sonrasında çevrede güvenlik tedbirleri alınarak yüklenici firma iş makinelerini devreye sokarak yıkım çalışmalarını başlattı. Ayrıca yıkım esnasında ortaya çıkan tozdan dolayı da Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de yıkım çalışmaları esnasında sulama yaparak çevredekilerin rahatsız olmasını engellemeye çalışıyor. Toplam 450 gün içinde bitmesi planlanan...