25 / 04 / 2024

aydın yatırımları

aydın yatırımları

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Aydın Çine'de göçe karşı yatırım hamlesi başladı!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’nin daha fazla göç vermemesi için girişimlerini sıklaştırdı.

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Aydın'ın trafiği yeni çevre yoluyla rahatladı!

Aydın-Denizli otoyolunun bağlantısı olan çevre yolunun hizmete açılması, Efeler'deki şehir içi trafiğini rahatlattı.

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Aydın'da yatırımlar devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Aydın'da 2 yeni kentsel dönüşüm projemiz var!

Aydın'ın ilk kadın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 'Şehrimdeki tek bir kişiyi bile namerde muhtaç etmem' dedi. Hedefi ise Aydın'ı Türkiye'nin yıldız kenti yapmak.

Aydın kamu yatırımlarından faydalanamıyor!

Aydın’ın Türkiye ekonomiye büyük katkı sağlamasına rağmen kamu yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirten Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ankara’dan yağan yağmurdan kopan damlaların Aydın’da kaydırılmasını istedi.

Aydın'a 27 bin metrekarelik spor kompleksi inşa edilecek!

Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Efeler’e kazandıracak.

Aydın'a köprülü kavşak inşa edilecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu müjdesini önceden verdiği köprülü kavşak çalışmaları öncesi ASKİ Genel Müdürlüğünce yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Veysel Eroğlu, Aydın'da 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 13 milyon lira tutarındaki 10 adet yatırım müjdesi ile Aydın’a gidiyor. Eroğlu ayrıca 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak.

Aydın Köşk'e yeni hizmet binası!

Aydın'ın Köşk Belediyesi yeni hizmet binasının projesi tamamlanarak yapımına başlandı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bir yılda bitirilecek hizmet binasının ilçenin çehresini değişeceğini söyledi.

Hayırseverler Aydın'a 4 park inşa edecek!

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında aldığı kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Türkiye'nin kredi notları yatırımları durduramadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye verdiği notlara değinerek notların yatırımları etkilemediğini belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

Aydın Çıldır Havaalanı 2018 yatırım programına alınacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi.

aydın yatırımları Haberi

aydın yatırımları


İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Bayram İnci, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İlçe Başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.


Temel atma töreninde konuşan Başkan Çerçioğlu; Karacasu bizim göz bebeğimiz, Aydın’ın en güzel ilçelerinden biridir. Karacasu için ne yapsak azdır. 2 yıl içinde Karacasu ve mahallelerinde 11 milyon 200 bin TL harcayarak yolları yaptık. Yeter mi yetmez Mustafa başkanla beraber bunun iki katı daha yol yapacağız. ASKİ olarak 26 bin metre içme suyu, 8 bin metre kanalizasyon, 3 bin metre yağmursuyu hattı ve tarımsal sulamada 8 bin...