19 / 04 / 2024

aydında 4 hektar alan yandı

aydında 4 hektar alan yandı

Aydın'ın Didim ilçesinde Hisar Mahallesi, Tekağaç mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangına, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz ve Didim İtfaiyesine ait 2 itfaiye aracıyla müdahale edildi...

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim fırsatı

Beko 70 Cm egnişlikteki Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim kampanyası başlatı. İşte kampanyanın detayları...

Skoda Karoq’a ağustos ayında 4 bin 801 TL zam geldi! Karoq’un yeni fiyatı tam bu kadar oldu!

Skoda ağustos ayı kapsamında Karoq modeline 4 bin 801 TL zam yaptı. Karoq modelinin yeni fiyat listesinin Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanmasının ardından Karoq’un yeni fiyatını araştıranların sayısı arttı.

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Araç kiralama fiyatlarında 4 ayda yüzde 42’ye varan artış

Araç kiralama piyasasında, orta ve üst segment araçların payı düşerken, talep küçük segment araçlara kayıyor. Araç kiralama fiyatları 4 ayda yüzde 42’ye varan artış söz konusu.

Türk müteahhitler yurt dışında 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı verilerine göre Türk müteahhitlik sektörü  yılın ilk çeyreğinde yurt dışında toplamda 4,1 milyar dolarlık proje üstlendi. 

Kadınlara müjde! Bu şartı taşıyana anında 4 bin TL!

Asgari ücrete yüzde 54 oranında zam geldi. Emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam uygulandı. Tüm bunlar yardım ödemelerinin tutarlarını da etkiledi. Yardım ödemelerinin fiyatları da yükseldi. Bu şartı karşılayan kadınlar 4 bin TL alacak.

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

aydında 4 hektar alan yandı Haberi

aydında 4 hektar alan yandı

Aydın'ın Didim ilçesinde çıkan yangında 4 hektar alan zarar gördü.


Hisar Mahallesi, Tekağaç mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Yangına, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz ve Didim İtfaiyesine ait 2 itfaiye aracıyla müdahale edildi.


Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu kontrol altına alındıktan sonra söndürülen yangında, 4 hektarlık makilik alan zarar...