26 / 04 / 2024

Aydında bin 921 binaya bina yapım ruhsatı verildi

Aydında bin 921 binaya bina yapım ruhsatı verildi

TÜİK tarafından açıklanan son 9 aylık yapı izin istatistiklerine göre Aydın’da bin 921 binaya bina yapım ve bin 968 binaya ise kullanma ruhsatı verildi.

Togg eylül ayında vites büyüttü

2023 Ağustos ayında bin dokuz yüz altmış beş adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan elektrikli otomobil markası Togg, eylülde iki bin iki yüz dört adetlik teslimat sayısına ulaştı.

IBAN numaranıza bu tarihe kadar tam bin TL yatacak! Hak sahipleri neye göre belirlenecek? Tek tek belli oldu!  

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, yeni evleneceklere ve evine beyaz eşya ve elektronik eşya almak isteyenlere özel bir kampanya hazırladı. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye edeceğini açıkladı.

ING’den bin TL hibe sürprizi! Haberi alan ING’liler resmen sevinçten uçtu!

Bankalar arasında adeta rekabete dönüşen kampanya yarışına ING de katıldı. ING, müşterilerin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını aktardı.

Evlilik hazırlığı yapanlara müjde; Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti fiyatında bin 850 TL indirim

Evlilik hazırlığı yapanlara müjdeli haber Korkmaz'dan geldi. Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti indirime girdi ve ürünün fiyatı 1.850 TL düştü. Peki Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz setinin içerisinde hangi ürünler var? İşte Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti hakkında detaylı bilgiler...

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni kampanyasıyla müşterilerinin gönlünü çalan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye vereceğini duyurdu.

Akbank’ın bu kampanyası büyük ilgi gördü! Herkese bin TL dağıtıyor! Akbank kesenin ağzını açtı!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank tarafından müşterilerini sevindiren bir kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında bin TL hediye edilecek.

Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! bin, 2 bin, 3 bin, 4 bin TL para dağıtıyor!

Aile Bakanlığı'ndan vatandaşların içini rahatlatacak bir adım geldi. Bakanlık tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi geldi! Bakanlık tarafından başvurana ve şartları karşılayanlara anında; bin, 2 bin, 3 bin, 4 bin lira ödeme yapılıyor.

Fark hesaplandı! Maaşları 22 bin 921 TL'ye yükselecek! İşte o meslek grupları...

458 binin üzerinde çalışanı ilgilendirecek düzenleme için gözler Meclis'e çevrilmiş durumda. Hayata geçecek düzenleme sonrası bazı meslek gruplarının maaşlarında artış olacak. Peki maaşları artacak meslek grupları hangileri? İşte o meslek grupları...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Antalya yabancıya konut satışında rekor kırdı!

Antalya'da 7 ay içerisinde 7 ayda yabancılara 4 bin 921 adet konut satıldı. Bu rakamla tüm zamanların rekoru kırıldı. 

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Konya'da Mayıs ayında bin 250 konut satıldı! 

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 44,6 azalarak 50 bin 936 olarak kaydedildi. Konya'da ise Mayıs 2020'de bin 250 konut satışı gerçekleşti.

Aydında bin 921 binaya bina yapım ruhsatı verildi Haberi

Aydında bin 921 binaya bina yapım ruhsatı verildi

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, Aydın’ın Yapı İzin İstatistikleri Ocak-Eylül 2015 sonuçları açıklandı. Buna göre; 2015 yılı Ocak-Eylül döneminde Aydın ilinde Yapı Ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 1 milyon 878 bin 89 metrekare olurken, yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların yüzölçümü 1 milyon 442 bin 810 metrekare oldu. Aydın’da bin 921 binaya yapı ruhsatı verilirken, bin 968 binaya da yapı kullanma izin belgesi verildi. Yapı ruhsatı verilen yerlerin değeri 1 milyar 728 milyon 939 bin 483 TL iken, yapı kullanma izin belgesi verilen yerlerin değeri 1 milyar 312 milyon 368 bin 774 TL oldu.


Aydın ili genelinde 10 bin 684 daireye yapı ruhsatı, 8 bin 128 daireye ise yapı kullanma izin belgesi verildi. Yapı ruhsatı verilen konut kullanım alanı...