28 / 03 / 2024

Aydınlı Grup operasyon

Aydınlı Grup operasyon

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Aydınlı Grup, 2023’e 930 mağazayla girecek!

TMSF bünyesinde yönetilen Aydınlı Grup hedef büyüttü. 2018 yılını 2 milyar TL’nin üzerinde ciro ile kapatmaya hazırlanan firma, 2023’e kadar 930 mağaza açmayı planlıyor.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı!

Aydınlı Grup, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden oluşan Tuzla Lokum Evler Aydınlı projesi sahile 8 dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017...

Aydınlı Lokum Evler konut fiyatları 2017!

Aydınlı Lokum Evler konut fiyatları 2+1'lerde 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor...

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Erzincan Aydınlık Evler Cami inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Mahallesi Aydınlık evler de bulunan ve yapımı 3 yıldır devam eden Aydınlık Evler Camisinin inşası hayırsever iş adamı Yılmaz Güzeloğlu ve Fehmi Şahbaz'ın destekleriyle tamamlanması planlanıyor.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ali Şimşek ve Hakkı Ersin Aytür imzasıyla kuruldu.

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

Aydınlı Grup operasyon Haberi

Aydınlı Grup operasyon

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik 18 ilde yapılan sabah baskınlarında aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. 187 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.Listesinin bir numarasında TUSKON Başkanı Rızanur Meral var. 


Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İsmail Uçar tarafından koordine edilen soruşturmada, 18 ilde farklı adreslere eş zamanlı baskınlar yapıldı.


1000 polisin katıldığı baskınlarda şirketler ve diğer adresler didik didik aranıyor.


Anadolu Ajansı, TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Güllüoğlu Baklavaları'nın sahipleri Faruk Güllüoğlu ve Nejat Güllüoğlu'nun da aralarında bulunduğu 187 şüpheli hakkında gözaltı kararı olduğunu...