08 / 05 / 2024

Aydınpark Sitesi

Meda Aydınpark Evleri nerede? Meda Aydınpark Evleri'nde peşinat ve faiz oranı ne kadar? 

Meda Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Meda Aydınpark Evleri projesinde yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı sunuluyor. Projede teslimler Temmuz 2023'te yapılacak. İşte Meda Aydınpark ile ilgili merak edilenler.

Meda Aydınpark Evleri'nde yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı! Yeni proje!

Meda Yapı İnşaat imzası ile Meda Aydınpark Evleri Temmuz ayında teslim edilecek. Projede yüzde 10 peşinatla 0.69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Aydınpark Evleri geliyor! Yeni proje!

4 bin metrekarelik alanda inşa edilen Aydınpark Evleri'nde 1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Aydınpark Evleri'ndeki konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın ile Fatih Şişoğlu dün gerçekleşen düğünle ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu yarın evleniyor.

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm için yetki verildi!

Aydın Nazilli'de Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümle yenilenmesi için Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tam yetki verildi.

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

İnşaat-İş çalışanları OYAK Sitesi önünde eylem yaptı!

İnşaat-İş, Levent'te bulunan OYAK Sitesi'nin dış cephe mantolama işinde çalışıp, 3 aydır ücretlerini alamayan taşeron işçiler için site önünde eylem yaptı.

Aydın Ay-Konut mağdurları Özlem Çerçioğlu'ndan destek bekliyor!

Ev sahibi olma umuduyla 19 yıldır bekleyen ve bir takım sorunlar nedeniyle hayalleri bir türlü gerçekleşmeyen Ay-Konut mağdurları, önce Ay-Konut Sitesi önünde daha sonra da Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde mağduriyetlerini haykırdı.

Sivas Seyfebeli Sanayi Sitesi ne zaman tamamlanacak?

Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi basın toplantısıyla tanıtıldı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, sanayi sitesi için bir kooperatif oluşturduklarını belirterek bu projenin 10-15 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sivas'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesi kurulacak!

Sivas'a kurulacak Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi toplantıyla basına tanıtıldı. Proje tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, "Konsepti ve vizyonu ile belki de Türkiye'de bugüne kadar olan en moderni olacak" dedi.

Aydınpark Sitesi Haberi

Aydınpark Sitesi

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...