26 / 04 / 2024

Aydos Obaçayırı iletişim

Aydos Obaçayırı iletişim

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Bilici tarafından kuruldu...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi kuruldu!

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Bilici tarafından kuruldu...

Aydos Land iletişim bilgisi!

Aydos Land iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor.

Ms Mega Aydos Land iletişim!

Ms Mega Yapı imzasıyla hayata geçirilen Pendik Aydos Land projesi 600 konut ve 35 ticari üniteden meydana geliyor. Ms Mega Aydos Land iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Evim Yüksekdağ iletişim!

Evim Yüksekdağ iletişim için 444 9 540 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Vira İstanbul Kavaklı iletişim!

Vira istanbul Kavaklı iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 1.156 adet konut ve 39 mağazanın bulunduğu projede vade farksız 36 ay taksit yapılıyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim!

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bugün satışa sunulan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim!

Samandıra Bizimtepe Aydos Evleri iletişim için 0216 600 10 00 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanacak olan projede toplam 1.037 adet konut bulunuyor.

Aydos Obaçayırı iletişim Haberi

Aydos Obaçayırı iletişim

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Bilici tarafından kuruldu...

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir...