28 / 03 / 2024

Aygün İskele Kalıp Sistemleri iletişim

Aygün İskele Kalıp Sistemleri iletişim

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Aksesuar Kalıp Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Doların roket takıp fırlayacağı tarih açıklandı! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!

Mert Başaran'dan son dakika açıklaması geldi. Doların roket takıp uçuşa geçeceği tarihi verdi! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!..İşte ayrıntılar...

Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!

Dolar öngörüleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların roket takıp fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. Olacaklar önceden açıklandı, hemen gardınızı alın paranızdan olmayın! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Ataklar Kalıp Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataklar Kalıp Plastik Ham Madde Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Yurdakul ve Muhammet Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

İzmir kalın ve kalın demir fiyatlarına zam geldi! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün İzmir kalın ve ince demir fiyatlarına zam geldi. Peki İstanbul, Karabük ve Payas demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir fiyatları...

Aygün İskele Kalıp Sistemleri iletişim Haberi

Aygün İskele Kalıp Sistemleri iletişim

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-İSKELE -Her türlü endüstriyel tesis, inşaat, bina ve yapılara iskele kurmak. -İskele ve iskele sistemleriyle ilgili hizmet servisi yapmak. -İskele sistemlerinin satışını yapmak,satın almak, kiralamak,imalatını yapmak, ithalatını ve ihracatını yapmak B-KALIP -Her türlü inşaat tesis bina ve yapıların kalıp işini yapmak -İnşaatlarda kullanılan her türrlü metal, ahşap, plastik kalıpları almak, satmak, imalatını yapmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalat ve ihracaatını yapmak. C-İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler,...