29 / 03 / 2024

Ayışığı Butik esenyurt ulaşım

Ayışığı Butik esenyurt ulaşım

Ayışığı Butik Esenyurt teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Toplam 110 tane daireden meydana gelen projede 1+1'den 2+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi!

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi ile 444 2 116 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile yükselecek projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik satış ofisi!

Ayışığı Butik satış ofisi ile 444 2 116 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilecek proje 14 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Yılın ilk beş ayında en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul'da yılın ilk 5 ayında 78 bin 433 konut satıldı. En çok 11 bin 961 adet ev satışıyla Esenyurt oldu. 

İstanbul'da Şubat ayında en çok konutun satıldığı ilçe: Esenyurt!

TÜİK verilerine göre Şubat ayında yapılan konut satışlarında İstanbul 16 bin 247 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da ise en çok konut satışı Esenyurt'ta gerçekleşti..

İstanbul'da Ağustos ayında en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

TÜİK verilerine göre Ağustos ayında yapılan konut satışlarında İstanbul 18 bin 696 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da ise en çok konut satışı Esenyurt'ta gerçekleşti..

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Esenyurt Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi 2017 yılının Şubat ayına ait olağan meclis toplantısının 2’nci birleşiminin 1’nci oturumu önceki gün gerçekleşti

Terrace Mix Esenyurt 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Terrace Mix Esenyurt'ta 100 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor. Terrace Mix Evleri'nde aylık taksit ödemeleri 990 TL'den başlayarak değişiyor...

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi Ekim ayı 2’nci meclis oturumu gerçekleşti. Av. Emin Batmazoğlu’nun yönettiği meclis toplantısında toplam 14 gündem maddesi görüşüldü.

Babacan Premium Esenyurt'ta sıfır peşinatla 120 ay taksit!

Babacan Premium Esenyurt'ta sıfır peşinatla 120 ay taksit ya da 50 ay sıfır faiz seçenekleri sunuluyor. Babacan Premium'da fiyatlar 286 bin liradan başlıyor...

Esenyurt Belediyesi Mayıs ayı toplantısı yapıldı!

Esenyurt Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Av. Emin Batmazoğlu’nun başkanlığında toplandı. Açılış ve yoklama ardından gündem maddelerine başlandı...

Terrace Mix Esenyurt'ta 36 ay sıfır faiz!

Terrace Mix Esenyurt'ta 36 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Mix Evleri'nde daire fiyatları 165 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi Nisan ayı toplantısında 9 ana gündem maddesi ve 15 sonradan eklenen gündem maddeleri ile birlikte toplam 24 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Aris Grand Tower Esenyurt'ta 36 ay sıfır faiz!

Aris Grand Tower Esenyurt'ta 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Mayıs 2018 yılında teslim edilecek olan Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 229 bin liradan başlıyor...

Ayışığı Butik esenyurt ulaşım Haberi

Ayışığı Butik esenyurt ulaşım

İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Ayışığı Butik'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Tek blok halinde yükselen projede dairelerin alanları minimum 48 metrekareden oluşuyor.


Ayışığı Butik Evleri fiyatları 1 oda 1 salonlarda 180 bin TL, 2+1 oda 1 salonlarda 360 bin TL, 3+1 oda 1 salonlarda 440 bin TL'den başlıyor. 


Ayışığı Butik Esenyurt teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Projede toplam 110 adet daire yer alıyor. 


Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim

Telefon: 444 2 116

Web: http://www.demirinsaat.com.tr/ 

Özge...