25 / 04 / 2024

Ayışığı Butik

Ayışığı Butik

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı olan Ayışığı Butik, satışa çıktığı ilk günden itibaren hızlı bir satış grafiği yakaladı. Projede 106 rezidans konut yer alıyor.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik projesi, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıktı.

Ayışığı Butik'te metrekare fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkıyor.

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim!

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Ayışığı Butik'te teslimler 2016 Ağustos'ta!

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Ayışığı konseptinin yeni halkası Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari alandan oluşuyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satış ofisi!

Ayışığı Butik Esenyurt satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 180 bin TL'den başladığı proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Ayışığı Butik Esenyurt fiyat listesi!

Ayışığı Butik Esenyurt fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede teslimlerin 14 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Demir İnşaat Ayışığı Butik 2016'da teslim!

Demir İnşaat'ın yeni halkası Ayışığı Butik 2016'da teslim edilecek Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı "Ayışığı Butik"te yer alan 108 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarıldı.

Esenyurt Ayışığı Butik projesinin yüzde 20'si satıldı!

Demir İnşaat’ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı "Ayışığı Butik"te yer alan 108 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL’den satışa çıkarken, proje teslim tarihi 2016 yılının ağustos ayı olarak belirlendi.

Beylikdüzü Ayışığı Butik'te teslimler 2016 Ağustos'ta!

Demir İnşaat’ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı "Ayışığı Butik"te yer alan 108 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL’den satışa çıkarken, proje teslim tarihi 2016 yılının ağustos ayı olarak belirlendi.

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim!

Esenyurt Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede daire fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

Demir İnşaat Ayışığı Butik Projesi!

Demir İnşaat Ayışığı Butik Projesi tek blok halinde hayata geçirilecek. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede toplam 110 adet daireye yer veriliyor.

Butik Mudanya'da yüzde 5 indirim fırsatı! Mart 2024'te teslim!

Butik Mudanya projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. Butik Mudanya projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faiz!

Mesa Orman projesi 219 butik daireden meydana geliyor. İstanbul Beykoz Çubuklu'da yer alan Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

216 Butik Plus'ta fiyatlar sabitlendi! 3+1'ler 555 bin TL!

216 Yapı,Çekmeköy’de lüksün kapısını açtığı 216 Butik Plus projesinde 3+1’ler için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 144 metrekare 3+1 evler 1 ay boyunca tek fiyat 555 bin liradan satılacak. Fiyata KDV’de dahil olacak

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Alaçatı'nın yeni gözdesi Boreas Butik Otel!

Alaçatı'nın yeni gözdesi Boreas Butik Otel balayı çiftleri için 4 gece konaklamada 1 gece hediye ediyor. Alaçatı Boreas Butik Otel, Eylül ayının sükunetini yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

Ayışığı'nın 3. etabında ilk günde yüzde 20 satıldı!

Demir İnşaat'ın ilgi gören ve hızlı satış grafiği yakalayan 'konseptinin 3. etabı Ayışıgı Butik, Beylikdüzü'nde yükselmeye başladı. Projedeki 106 rezidans konut, metrekaresi 3.600 TL'den satışa çıkıyor.

Ayışığı'nın 3'üncü etabına yoğun ilgi!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı olan Ayışığı Butik, satışa çıktığı ilk günden itibaren hızlı bir satış grafiği yakaladı. Projede 106 rezidans konut yer alıyor.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi ise Ağustos 2016 olarak belirlendi.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik projesi, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıktı.

Demir İnşaat Ayışığı Butik projesinin yüzde 20'si satıldı!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralayan Ayışığı Butik'te yer alan 106 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL den satışa çıkardı.

Ayışığı Butik Haberi

Ayışığı Butik

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, tüketicilerin yoğun ilgi görüyor. Satışa çıktığı ilk günden itibaren hızlı bir satış grafiği yakalayan projede 106 rezidans konut yer alıyor. Konutların metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkıyor. Ayışığı Butik'in teslim tarihi ise 2016 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. 


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir konuyla ilgili şunları söyledi: "Ayışığı konseptimiz Beylikdüzü bölgesinde kazancın sembolü oldu. Ayrıca projemizi açıklar açıklamaz yoğun bir müşteri talebi ile karşılaştık ve daha ilk gün satışlar yüzde 20 oranında gerçekleşti. Bu bizi sevindiriyor. Çünkü yıllara dayalı olarak müşterilerimizle aramızda güvene dayalı bir kazan kazan ilişkisini inşaa etmeyi...