25 / 04 / 2024

ayka çamlıkaltı evleri fiyat

ayka çamlıkaltı evleri fiyat

Sefaköy Çamlıkaltı Mevkii'nde yer alan Ayka Çamlıkaltı Evleri projesi Ayka Tekstil Sanayi AŞ, tarafından inşa ediliyor. Fiyatlar ve diğer detaylar için tıklayın!

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Nef Çamlıtepe Evleri fiyat listesi!

Nef Çamlıtepe Evleri fiyat listesi 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nef Çamlıtepe Evleri İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor...

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

360 Kurtköy Çamlık ödeme planı!

360 Kurtköy Çamlık projesinde dairelerin satış fiyatları 372 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 360 Kurtköy Evleri projesinde dairelerin teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

İzmir Çamlıkent Evleri lokasyonuyla dikkat çekiyor!

İzmir’in lider yapı şirketlerinden biri olan Karaoğlu Yapı 2016 yılında sizleri 3 büyük proje ile buluşturuyor. Buca’nın parlayan yıldızı Çamlıkule Yıldız’da yer alan Karaoğlu Çamlıkent Evleri, yaklaşık 2000 m² alan üzerine kurulu.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri!

İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda inşa edilen projede 536 daire yer alıyor. Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı 360 Kurtköy Evleri 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kurtköy Çamlık 360 Evleri teslim tarihi!

360 Kurtköy projesi, Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı tarafından, İstanbul Kurtköy'de Çamlık Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Kurtköy Çamlık 360 Evleri projesi 540 adet daireden meydana geliyor.

Çamlıkent Prestij Evleri 2'de kampanya!

İzmir Çiğli'de yükselen Çamlıkent Prestij Evleri 2 projesinde toplam 81 daire bulunuyor. İşte, Çamlıkent Prestij Evleri 2'de kampanya!

ayka çamlıkaltı evleri fiyat Haberi

ayka çamlıkaltı evleri fiyat

 

 6 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yer alacak olan proje RE/MAX Nur ofisi tarafından geliştiriyor. Projenin inşasına geçtiğimiz yıl başlandı.

Proje 3+1 şeklinde 133 ve 142 metrekarelik toplam 40 konuttan oluşuyor. Projede yer alan konutların fiyatı 178 bin ile 226 bin YTL arasında değişiyor.

Ayka Tekstil, kısa bir süre sonra  yine aynı bölge içinde fakat farklı konsepte 80 konutluk bir başka " Ayka Evleri " projesine daha başlamaya...