19 / 04 / 2024

Aykurt Nuhoğlu

Aykurt Nuhoğlu

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu,Kadıköy Merdivenköy mahallesindeki 894 metrekare arsanın satışa çıkarılmasına tepki gösterdi. Nuhoğlu, “Kamu arazilerinin bu şekilde satışa çıkarılması doğru değil." dedi.

Aykurt Nuhoğlu: Haydarpaşa Garı’nın arkası da park olmalı!

Haydarpaşa Garı’nın restorasyon projesini onaylayan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Gar binasının orijinal haline dönmesi güzel ama garın arkasında buluna arazi de ticari olarak kullanılmamalı. Bu alan yeşil alan ve park olmalı” dedi.

Aykurt Nuhoğlu Kalamış Yat Limanı'nın imar planına itiraz etti!

Kadıköy Belediyesi, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın yapılaşmasına izin veren Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 17 Mart 2015'de onaylanan yeni imar planına yasal itirazda bulundu.

Aykurt Nuhoğlu: ‘Kalamış betonlaşıyor’

Kadıköy Belediye Başkanı, Fenerbahçe- Kalamış Yat Limanı’nın yapılaşmasına izin veren Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun yeni imar planına itiraz ederek, planın çevreye olan olumsuz etkilerine dikkat çekti.

Aykurt Nuhoğlu kimdir?

CHP, MYK’nın bugünkü toplantısında Kadıköy Belediyesi'nde Atamer İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nu başkan adayı göstereceklerini açıkladı. Nuhoğlu; CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve CHP Kadıköy İlçe Yöneticiliği görevlerinde bulunmuştu...

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Çelik Sanayi ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Fikirtepe kat karşılığı inşaatla çözülemez!

Habertürk'ten Esra Boğazlıyan, Mart 2019 seçimleri öncesi belediye başkanları ile görüşmeler yapıyor.  Esra Boğazlıyan, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile görüşme yaptı. 

Fikirtepe'de inşaatlar durdu!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, en havalı semtler arasına giren ilçedeki yatırımları değerlendirdi. Nuhoğlu, kamu arazilerinin satılması ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi hakkında konuştu.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Ali Nuhoğlu yeni şirket kurdu!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

Aykurt Nuhoğlu Haberi

Aykurt Nuhoğlu

Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait olan Kadıköy Merdivenköy mahallesindeki 894 metrekare arsa Kadıköy Belediyesi’nin bütün itirazlarına rağmen satışa çıkarıldı. Başkan Aykurt Nuhoğlu, “Kamu arazilerinin bu şekilde satışa çıkarılması doğru değil. Milli Emlak Daire Başkanlığı’nın bu yanlıştan dönmesini umut ediyoruz” dedi


Mülkiyeti Milli Emlak Daire Başkanlığı’na ait olan ve Kadıköy Belediyesi’nin “Belediye Hizmet ve Sağlık Tesis Alanı” olarak kullanmak üzere bedelli veya bedelsiz olarak istediği Kadıköy Merdivenköy mahallesinde 194 pafta, 955 ada, 95 parsel sayılı 894 metrekare arsa açık ihale ile satışa çıkarıldı. 19 Nisan ihalesi yapılacak arsanın toplam tahmini bedeli 5 milyon 811 bin TL olarak belirtiliyor.


Hukuki işlem başlatacağız


Kamu ihtiyacı ve talebe rağmen satışa çıkarılan arsa ile ilgili konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu “Kamu arazilerinin bu şekilde satışa çıkarılması doğru...