28 / 03 / 2024

aykut çoşkan

aykut çoşkan

Lazzoni Mobilya Genel Müdürü Aykut Çoşkan, mart ayı içinde New York / Manhattan'da mağaza açacaklarını söyledi

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdesini açıklayarak o tarihi işaret etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika emekli maaşı açıklaması...

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. ayrıca Yılmaz emekli maaş zammına dair de açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı! İşte o rakamlar...

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı. İşte o açıklama...

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

Herkesin merak ettiği soruyu TCMB Başkanı Kavcıoğlu duyurdu! İşte 2023 yılı için enflasyon tahmini!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu hem yatırımcıları hem de sokaktaki vatandaşı çok yakından ilgilendiren 2023 tahminini duyurdu. Peki bu konuda en yetkili isim olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı’nın açıklamasına göre bu sene Türkiye’de enflasyon ne kadar olacak?

aykut çoşkan Haberi

aykut çoşkan

Yurtdışına açılma karan aldıklarını belirten Lazzoni Genel Müdürü Aykut Coşkan, New York/Manhattan'da kendi markalarıyla mağaza açacaklarını kaydetti. Mart ayında açılacak mağazada sergilenecek ürünlerin dünyadaki diğer tasarımlarla yarışacak olmasından heyecan duyduklarım ifade eden Coşkan, "Türk tasarımlan Manhattan'da dünyadaki rakipleriyle rekabet edecek" dedi.

Lazzoni Mobilya'nın 24 bin metrekarelik kapalı alanda özel tasarımlara imza attığını belirten Coşkan, "Kendi çizgisinde lider bir markayız. Yabancı ve yerli tasarımcılarla çalışıyoruz. Uzman kadroyla taahhüt ettiğimiz işi zamanında en uygun şekilde yapmayı ilke edindik" dedi.

Coşkan, zamanın ve teknolojinin değişen koşullarına uygun, sektörde kurumsal kimliğe sahip şirket politikasıyla hizmet verdiklerini...